Reklama

neck ozdoba

Zaczęty przez bamboocha, 24-06-2009, 22:55:10

bamboocha

czy mozecie polecic jakiegos necka w charakterze ozdoby? W sumie ponosilbym cos na szyi, ale zamiast koralikow i innych wisiorow fajny bylby nozyk... Wiec chodzi o to, zeby fajnie wygladal(najlepiej cale z metalu?), raczej male i poreczne, raczej nie wielka skorzana pochwa itp:).
pzdr

_domestos_

"Ważne, żebyśmi zdrowi byli" ;-)

bany

moze cosik takiego:
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,83095.0/topicseen.html

upssss - domestos był szybszy  :D

- więcej kultury mają bakterie w jogurcie..............;)

Chytrus

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

bamboocha

hmm ten forumowy by sie nadal jak najbardziej, tylko pewnie mozna sobie przez nieuwage ponacinac ubranie?
CRKT tez ciekawe no ale jest malo ozdobna pochwa, i jak to pogodzic :)

DonCipcio

...złodziej i pijak, bo każdy pijak to złodziej!
Nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję
SPRZEDAM

Gurgul99

Odwaga to strach przetrzymywany o jedną chwilę dłużej
Chrystus nadchodzi - udawaj że jesteś zajęty...

ordo

nie jest wprawdzie cały metalowy, ale jako ozdoba winien się sprawdzić w 100%
Benchmade Activator - śliczne maleństwo - mały i poreczny, jedna z wersji ma pochewkę na szyję o ile pamiętam

albo dorwać kiri od kiediego i poprosić go, żeby naostrzył  ;> normalnie nie mają wyprowadzonej kt

no, możesz jeszcze kupić folder i nosić go na szyi za pomocą trzymaczobimbadełka Yeti'ego  ;>

a co do pochwy, to jeśli ma być ozdobna to kolorowy kydex trza by zamówić  ;> firmowe są zazwyczaj w czarnych chyba...

Reality has a well known liberal bias

Rufus

Nie no kurwa, buck hartsook, przecież...

Vick

Oglądając na sieci necki natknąłem się na takie nazi - gówno  :special:

http://www.ioffer.com/si/knife

Kreatywność projektantów mnie przeraża  :mad:
Żeby nie było wątpliwości - nie polecam  :dead:

Rufus

Vick  ogromny szacunek. Ale "promocja" takich informacji nie powinna mieć miejsca. Zauważyłeś, że na forum są także niepełnoletni. Już widzę ten wzmożony ruch na targach ze starociami.. :rolleyes:

Vick

Ja nie promuję, ja potępiam  :I

W końcu noże to nasza branża, nie jest dobrze jak ktoś robi kupkę w naszym ogródku  :dead:
Czy powinniśmy udawać że nie widzimy takich rzeczy ?  :?
Moi zdaniem może nawet powinniśmy to wydzielić "ku przestrodze i edukacji" młodych?

Rufus

Dla nas to oczywiste. Miejmy nadzieję, że dla "młodych" również. Dziwne czasy nastały..             

lukaszki

No i nielegalne w dodatku :D

Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more

MichaelD

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

SMF spam blocked by CleanTalk