Reklama

Inny

Zaczęty przez topek, 01-08-2009, 12:49:22

topek

Bylo tak : We czwartek wieczorem, robiac wstepne przymiarki do pakowania bambetli, w zwiazku z niedzielnym wyjazdem na wczasy do moich rodzicow. Uswiadomilem sobie ze nie mam prezentu imieninowego dla mojego ojczyma :] :(. Zani usnalem postanowilem ze jakis kozik zrobie, bo na zakupy czasu brak a  kosmetykow to On ma cale szuflady [zaopatrzenie - moje siostry :D]
W piatek zanim slonce wstalo bylem w mojej piwniczce i dzialalem - Bez pomyslu, planu, wizji itp. Totalna kompletna improwizacja poparta panika. Bralem to co w lape wpadlo[doslownie]. Wiedzialem ze musze zrobic cos prostego zeby sie w czasie wyrobic. Jednoczesnie chcialem zeby noz byl nietypowy, inny.  No i wyszedl taki.................inny.

Klinga -79/23/2,5mmm [ damast od Mariocma-y, kuty w mojej obecnosci
Calosc - 175mm
Rekojesc - Los,skora,heban prazkowany,skora,koziolek,skora,oliwka

Bardzo mozliwe, ze niebawem bede ta rekojesc rozwalal i robil druga. Ale na razie, jest jak jest

paproch

Jest dobrze!
Nie jest rewelacyjnie ale na pewno się spodoba. Ja bym chciał takiego dostać, ma klimat i jest oryginalny.
Nie rozwalaj go! Fajnie by mu pasowała indiańska pochewka.

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

kezsel

Swietny podarek 8D jak by co ja mam urodziny 29 maja :D Zgrabny i napewno poręczny, gratki :slini:

maba

8D

Milusi taki, strasznie mi się widzi!

Mario

Świetny..... po prostu zajebisty  :slini:   :slini:   :slini:

cubix

Linia fajna, ale ogólnie nożyk sprawia wrażenie brudnego  :? Może niedoświetlone zdjęcia, albo faktycznie ma taki umorusany look ;)

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

topek

Dzieki za dobre slowo :)
A brudne wrazenie bierze sie z koziolka - przebarwienia poroza :)

Adski

Mnie się podoba, ewentualnie bym zmienił tylko jedno.

Cytat: cubix w 01-08-2009, 17:57:05

Linia fajna, ale ogólnie nożyk sprawia wrażenie brudnego  :? Może niedoświetlone zdjęcia, albo faktycznie ma taki umorusany look ;)

Ja myślę że to ten koziołek daje taki efekt a w łapce na żywca na pewno wygląda sporo lepiej.
Jestem za, prezent 100% będzie się podobał.

...

paproch

Cytat: Adski w 01-08-2009, 18:04:24

ewentualnie bym zmienił tylko jedno.

+1
Zaokrąglij podcięcie i będzie jeszcze ładniej

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

Pokim

Też jestem za zaokrągleniem. A w przyszłości może spróbujesz wybielać te "koziołki" np. perhydrolem.?

Na przekór Hanysom, mieszkom za Brynicą

Guciek

Bardzo mi się podoba! Ale żeby tak spasować róg to mnie zatkało! Fajny kształt rękojeści, wygląda na wygodną.
Jakby co to mam dziś urodziny ;P

Cytat: Kubus Puchatek
Nie do konca wierze w Twoje, czy kogokolwiek tutaj istnienie. Net jest iluzja.
Cytat: Szabas
Nice, very kurwa nice. :D
W Polsce używamy polskich wyrazów!

SMF spam blocked by CleanTalk