Reklama

Pytanie o FROSTS” / MORA

Zaczęty przez tristan26, 08-08-2009, 00:43:21

tristan26

Witajcie,

planuję kupić More i zauważyłem że ostrza jednych są wykonane z stainless stell a ine z carbon stell , i tu moje pytanie którą wybrać.

welder666

W ZSRR to Mili EDC'uje Ciebie.

slawol

Na forum jest o tym mnóstwo informacji...
Czytaj  ;P

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

elrond33

Panie... Toż na ten temat pół tego forum jest :> Poczytaj, może Ci się coś rozjaśni i sam będziesz wiedział którą chcesz. No bo co to za pytanie - którą wybrać? Ktoś ma zdecydować za Ciebie? Bez żadnych kryteriów, choćby do czego jej będziesz używał? Moja rada - poczytaj, przemyśl sprawę i wróć do tematu jak będziesz miał jakieś konkretne pytanie. Miłej lektury! :)

Mr Mruk - chusteczki EDC (póki co) i nie tylko (niebawem).

maba

Skoro nie znasz różnic pomiędzy nierdzewką, a węglówką weź stainless stell ;) Lepiej dla Ciebie, i dla nas.. A nierdzewka od Mory to świetna stal.

kali

Drogi Użytkowniku,
jeżeli czytasz te słowa, oznacza to, że admin/mod uznał temat Twojego posta za wielokrotnie pojawiający się w naszym serwisie. Serdecznie Cię namawiamy abyś dla własnego i naszego dobrego samopoczucia uważnie przeczytał ten post:
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,59170.0.html
Nadal nie znalazłeś odpowiedzi ? W prawym górnym rogu serwisu masz pole Szukaj. Domyślnie przeszukuje ono ten dział w którym się aktualnie znajdujesz, jeśli chcesz przeszukać całe forum, musisz wyjść na stronę główną forum lub użyć Szukaj Zaawansowane.Dobra rada; postaraj się, aby szukane hasło nie było zbyt ogólne, jeśli wpiszesz w Szukaja hasło "stal", dostaniesz kilkadziesiąt stron z wątkami zawierającymi to słowo, niemal na pewno zniechęci Cię to przed dalszym szukaniem i znów napiszesz posta, tym razem jednak nie licz na wyrozumiałość moda/admina. Nie są tu po to, żeby "gnębić nowych", ich pracą jest utrzymywanie porządku abyśmy wszyscy mogli się tu czuć wygodnie. Pomyśl więc ciepło o swoim modzie/adminie i spróbuj znaleźć informację jeszcze raz :)
mam nadzieję, że te kilka porad pozwoli Ci się szybko zaaklimatyzować na naszym forum. :)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

SMF spam blocked by CleanTalk