Reklama

mały "killer"

Zaczęty przez Yahoo, 09-08-2009, 20:18:30

Yahoo

takiego se ostatnio zrobiłem z 3mm sw7m (m2) g10 i fibry
dopolerowany na lustro i zero grind

Jasiu
"knife makers don't make mistakes, they make smaller knives"

slawol

Nóż jak nóż  ;P ale pochfa fajna  :D

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

maba

Faaaajny. Nóż i pochewka ;P

kostek.ok

Ostrze fajne , ksztalt rekojesci tez fajny ale to g10 jakos tak dziwnie niefajnie wyglada , pochwa nieglupia ;-)

ordo

Fajny (stal + szlif + kształt + G10 i ogólnie wszystko). Pochwa też wielce. A długość? Widzi mi się, tylko może za krótki z lekka jak dla mnie. Z taką pochewką naprawdę fajne EDC.

EDIT: bym zapomniał. obfocić go przyzwoicie by się przydało

Reality has a well known liberal bias

Ypoznan

Śliczna pchełka. :D
Ps. Tylko dlaczego czerwona przekładka w pochewce, kiedy rękojeść czarna na żółtym, ha?  ;)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

rot

Kształt, lustro, pochwa, kolorki - wszystko pierwsza klasa 8D A jak długość tego malca?

Yahoo

95mm klinga i 205 całość

"knife makers don't make mistakes, they make smaller knives"

Pavulon

Extra niebanalna pochewka  :) szkoda że tylko ujęcie z jednej strony  :(

RNL

Cytat: Ypoznan w 09-08-2009, 22:48:59

Śliczna pchełka. :D
Ps. Tylko dlaczego czerwona przekładka w pochewce, kiedy rękojeść czarna na żółtym, ha?  ;)

żeby krwi nie było widać

Yahoo :oklaski:

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

killrathi

kezsel

8D bardzo się podoba :slini: gratki :D

ordo

fajny jest. ale, żeby tak jeszcze był duży "killer" tak z pół cala-cal dłuższy, to dla mnie byłaby pełnia szczęścia

Taipan

Przyjemny komplecik ,ale robienia ujęć to chyba uczył Ciebie Topek. :D

Guldan

ty chuju zbolaly, daj mi go.

ordo

Tobie niech da tego, a ja poproszę troszkę większego ;) Tylko, żeby to przedtem Stn obfocił, nigdzie nie widać dobrze czubka klingi z boku, bez perspektywy.

kiMer

wlasnie sie nim bawilem - takie tam macanie, obranie jabluszka, golenie klaczkow na spyrce pod pepuszkiem  ;P
oprocz prostej lini okladzin przy szlifie ( no nie pasuje mi tak ) to bardzo przyjemny ( wygodny chwyt, swietne proporcje rekojesci do ostrza, fajnie wypolerowany ), a pochewka jest genialna ( robi wrazenie niesmiertelnej- gruba, sztywna, pewnie trzyma nozyk )

pozdro

Jak mówię, że NIDY RYDY - tzn.spytaj jeszcze kilka razy!

obol

klinga to takie AFCK troche ? szkoda, ze kolorki sie nie zeszly

oto ja, czyli brzydki, zły i szczery...

http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,57901.msg149059.html#msg149059 - moj skladzik
34 PCK od 20 naszych Makerow :D

Szabas

Pochwa, jak pochwa.
Nóż znośny. :D

Kurwa. ;P

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

apss

noz  fantastyczny :) ... zebys Ty widzial, co on potrafi zrobic ze zwierzatkami ;)
a pochwa, jak pochwa, choc ze smaczkiem...

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

SMF spam blocked by CleanTalk