Reklama

Kombinacje z garnkiem w tle ...(uwaga wrażliwcy ,może wydawać sie obleśne :D )

Zaczęty przez kangoo, 14-08-2009, 12:09:03

kangoo

Stn

co by tu powiedzieć ... po wytarciu pawia który puściłem na ekran  :rzyga:

muszę przyznać że to fajny pomysł - szkoda że nieco mało apetyczne - ale zajebisty...
Brawo Kangurze  :D

Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

kangoo

Stn

Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

kangoo

Mimo statywu i wciśniętego super macro nie mogłem bliżej ostrości złapać . Niestety wciśnięcie aparatu do garnka bylo niemożliwe .

Vick

Ma to sens, jak się zaoszczędzi na dentyście, to jest kasa na zabawki  ;P

VHunter

Na początku nie skojarzyłem o co chodzi :shades:
Ale zdjęcie pomysłowe
dobrze że do wrażliwych nie należę ;]

,,Po prostu są rzeczy, które facet czasami musi zrobić. Inaczej przestaje być facetem'' Fuks
"To są świrusy, weszłam na to forum w poszukiwaniu dobrych noży kuchennych i moje życie już nigdy nie było takie samo..." Komentarz z wykopu.

simon

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

kangoo

simon

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

Krug

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

kangoo

8 pudełek dobrego słowackiego śruciku ,albo dwie Morki Clipper  wraz z wysyłką :D .

Taipan

kangoo

To miało być bardziej "sterylne" .Tylko tacki nierdzewnej nie miałem .Miał tam być jeszcze skalpel i wacik z ketchupem , a i ząb nie bardzo sie wytrawił w płynie do WC :D .  Troszkę nie wyszło bo miejsca w garnku mało .

PS - ząb jest stary ,krew to ketchup ,wyrwany był Wavem nie Vickiem itd ,to całkowita "martwa natura"

Rosiu

Kangoo, ale nie poddawaj się, poszukaj w kuchni jakichś naczyń bardziej płaskich, coby łatwiej było aparat wsadzić w nie i popróbuj jeszcze jakieś zbliżenia, bo pomysł może i dla niektórych obrzydliwy, ale mi się podoba

I do not follow a path
I blaze a trail...

SMF spam blocked by CleanTalk