Reklama

jak to robia Rosjanie - 3 numery pisma nozowego "Prorez" do poczytania

Zaczęty przez apss, 21-08-2009, 22:58:03

apss

Buszujac po sieci natrafilem na trzy numery rosyjskiego pisma o nozach "PROрез" (ножи, холодное оружие, инструменты) - do sciagniecia z Rapidfire, :

wydaje mi się, że to nie jest darmowe czasopismo... czy może się mylę?
k

pytalem, czy moge wrzucic :) - zgode otrzymalem
a

Sa w formacie .djv , wiec gdyby ktos mial problemy odpaleniem, to polecam sciagnac czytnik :
http://www.celartem.com/en/download/djvu.asp

milego czytania ;)

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

Vick

Ciekawostka: w pierwszej gazetce na str 28 jest obszerny artykuł pana "Siergieja" Mitina.

Tak, to ten sam Mitin  :)

kali

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

pecado

Sorry apss - to mój błąd i przeze mnie zamieszanie bo nie sprawdziłem dokładnie.
Na dokładkę Twój link próbował uaktywnić jakiegoś syfa - na przyszłość proszę o linkowanie plików bezpośrednio, a nie do ruskich stron z warezami, bo nie wiadomo (z) czym to się skończy ;)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

greeg

,,Co nas nie zabije, to nas wzmocni''

zakuty

Gdyby jeszcze znalazła się odpowiednia liczba klientów, żeby chociaż za papier się zwróciło :frown:

Paranoja w małych dawkach nie szkodzi zdrowiu. A wręcz jakby przeciwnie...

Vick

Można robić w wersji .pdf i wrzucać na sieć, problem papieru odpada  :idea:

killrathi

dzięki za linki... niestety nie umiem czytać tych krzaczków więc tylko obrazki pooglądałem :D

zakuty

Cytat: Vick w 22-08-2009, 11:08:41

Można robić w wersji .pdf i wrzucać na sieć, problem papieru odpada  :idea:

I czym się to różni od Knives?
Chcesz mieć inaczej posortowane?

WAR

Proste pytanie Vick, dlaczego jeszcze nikt nie wydaje gazety nożowej w .pdf w Polsce ?

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

graf

Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

Vick

Cytat: WAR w 22-08-2009, 11:58:08

Proste pytanie Vick, dlaczego jeszcze nikt nie wydaje gazety nożowej w .pdf w Polsce ?

Bo nikomu się nie chce ?  ;>

Tego typu gazetki wychodzą w Polsce, akurat nie nożowe, ale na przykład wychodziła gazetka Airsoftowa, pomimo że jest forum airsoftowe i to bardzo rozbudowane.

WAR

Cytat

Bo nikomu się nie chce ? 

Brawo :)
Daj mi ludzi chętnych do pracy (początkowo za free) a wydam gazetę nawet papierową.
There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

zakuty

Skład (+ korekta), edycja foto gratis osobiście (na początek na pewno).
Projekt graficzny, układ typo - na forum są lepsi, ale jeśli nie będą chętni, też.
Przygotowanie do druku - CTP po kosztach (na początek na pewno, potem "się zobaczy").
Druk - tu kalkulację trzeba będzie dogadać, można "u mnie", czyli tam, gdzie pracuję (PW).

Tyle mogę zaproponować.
Nie będę udawał kogoś, kim nie jestem, więc redakcja, marketing, kolportaż są poza moim zasięgiem. Sorry.
Ew. konkrety PW.

SMF spam blocked by CleanTalk