Reklama

co z tym zrobić

Zaczęty przez mirror, 28-08-2009, 16:24:31

mirror

co z tym można jeszcze zrobić?  :frown:  przecież noży sie nie wyrzuca   :special:

Pozdrowienia dla rodaków!!! Piotr

elkrakerso

przez te dziurę nawet neck moim zdaniem z tego nie wyjdzie... wyje...ć.  :I

Mine is Strength... and Lust... and Power!

gerard36856

czy tylko ja nie widze obrazka? nie odpala sie

Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy.

Vercengetoryx

Dospawaj pręt i zrób hidden tanga ;)

cienkun

Zrób malutkiego fixeda.  Wytnij tang zaczynając od wycięcia do otwierania, a tam gdzie jest oś obrotu, niech będzie dziurewka na linewkę w rękojeści.
IMO

.

demon

Zrób fikseda. Jedna śrubka przez okładkę zamiast osi głównej druga w tym okrągłym "czymś" i nie trzeba spawać. Jeżeli mówimy o zdjęciu wklejonym przez verca bo wyżej nie widzę.

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

brony_

Owiń koniec (przy dziurwie) jakąś taśmą czy czymś innym i będziesz miał mały "poręczny" nożyk do np. skrzynki z narzędziami  :special: ;-)

K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

mirror

Cytat: demon w 28-08-2009, 17:15:12

Jeżeli mówimy o zdjęciu wklejonym przez verca bo wyżej nie widzę.

dokładnie o tym
Cytat: demon w 28-08-2009, 17:15:12

Zrób fikseda. Jedna śrubka przez okładkę zamiast osi głównej druga w tym okrągłym "czymś" i nie trzeba spawać. Jeżeli mówimy o zdjęciu wklejonym przez verca bo wyżej nie widzę.

a mógłbyś to przystępniej napisać bo nie rozumiem? :special:

demon

Hmmm w poniedzialek narysuje - dzis mam sieć w telefonie.

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

mirror

dobra to czekam z niecierpliwością 8D

mirror

drogi demonie już dzisiaj poniedziałek :D

demon

Cytat: mirror w 31-08-2009, 12:43:02

drogi demonie już dzisiaj poniedziałek :D

ok, już 16:07 - pora wstawać ;) to żółte to śrubki, nity itp.

mirror

Ooooo  :kopara: nawet ciekawie a jak mi to nie wyjdzie to to zrobie to co verc pisze :D

Redux

Strasznie mnie denerwuje to co stało się mojemu recon tanto CS.Wizualnie niby wszystko ok,dlatego nie widziałem sensu zamieszczać zdjęcia.Ale po pewnym chwycie za rękojeść i głownie można wyczuć znaczne luzy trzpienia w rękojeści,tzn.nic narazie nie wychodzi,ale podejrzewam że jak zatnę jeszcze kilka gałęzi,drzewek to wyjdzie trzpień,czy to jest możliwe przy tej konstrukcji?,czy ktoś miał już podobny problem? Jeśli już nóż się" rozdzieli " to czy dobrym pomysłem będzie przewiercenie rękojeści i trzpienia a następnie skręcenie ich na śruby i czy w ogóle aus8 wytrzyma wiercenie nie pękając. Będe bardzo wdzięczny za rady,podpowiedzi.

kali

po pierwsze to nie temat o cs recon tanto

Cytat: boncki

Strasznie mnie denerwuje to co stało się mojemu recon tanto CS.Wizualnie niby wszystko ok,dlatego nie widziałem sensu zamieszczać zdjęcia.Ale po pewnym chwycie za rękojeść i głownie można wyczuć znaczne luzy trzpienia w rękojeści

to samo się dzieje z nowymi SRK

tzn.nic narazie nie wychodzi,ale podejrzewam że jak zatnę jeszcze kilka gałęzi,drzewek to wyjdzie trzpień,czy to jest możliwe przy tej konstrukcji?

na końcu rękojeści jest nit

czy ktoś miał już podobny problem?

z SRK tak

Jeśli już nóż się" rozdzieli " to czy dobrym pomysłem będzie przewiercenie rękojeści i trzpienia a następnie skręcenie ich na śruby

fatalny pomysł

i czy w ogóle aus8 wytrzyma wiercenie nie pękając

prawidłowym pytaniem jest czy Twoje wiertło wytrzyma wiercenie AUS-8

poszukaj na forum co robi się z luźną gumą SRK (klejenie)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

SMF spam blocked by CleanTalk