Reklama

Lola jako atrapa

Zaczęty przez cienkun, 23-09-2009, 21:26:44

cienkun

Witam serdecznie.
Naszedł mnie taki pomysł aby używać jako atrap do sparingu pałek milicyjnych (Loli) 40cm.
Próbował ktoś?
Długość jak jakiś porządny bowik, "czuć ją" jak atrapę drewnianą a jest bezpieczniejsza bo giętka i pchnięcia nie są tak groźne bo się wygnie.
Co myślicie o tym?

.

WAR

Słabo, właśnie przez elastyczność. Przy cięciach będzie się gięła na wszystkie strony, no i nabiera się złego nawyku robienia "wrzutek" których nie da się zrobić nożem.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Gurgul99

A szturmówka? Jest grubsza i ma mniejszą elastyczność.

Odwaga to strach przetrzymywany o jedną chwilę dłużej
Chrystus nadchodzi - udawaj że jesteś zajęty...

Chytrus

Cytat: Gurgul99 w 24-09-2009, 10:00:03

A szturmówka? Jest grubsza i ma mniejszą elastyczność.

pewnie by się dało, ale trzaby już rękawice i maski co najmniej stosować do ochrony, bo to już pewnie tak będzie wyglądać jak z gumowymi atrapami...
Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

Mikko

A te atrapy CS są do niczego?

Chytrus

na treningach używamy atrap CS Recon Tanto i Peace Keeper I, są ok, chociaż nieraz się gną  :shades: ale że to guma to można naprostować

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Blade Brothers Member

Mikko

A jakie zabezpieczenia macie do tych atrap?

WAR

Maski szermiercze i rękawice.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

lola

ja sobie wypraszam...
DLACZEGO nikt mnie nie powiadomił, że mam być atrapą??

killrathi

Cytat: lola w 25-09-2009, 11:28:24

ja sobie wypraszam...

buahahaha  8D Boskie...

sorki za OT ale na serio mnie rozbawiła zbieżność :D

Chytrus

Cytat: lola w 25-09-2009, 11:28:24

ja sobie wypraszam...

przepraszamy i niniejszym zapraszamy na treningi w roli Loli-atrapy, jeśli tylko jesteś pełnoletnia i nie weszłaś jeszcze w wiek pozaplażowy  :] :] :]

szczegóły na PW  ;>

Blade Brothers Member

lola

OK
myślę, ze spełniam wszelkie warunki ;)

Pozro
lola

Vick

Kiedyś uczęszczałem na treningi, tylko trener miał gumową atrapę, wszyscy pozostali używali gazet (właściwie czasopism) zwiniętych dość ciasno w rulon i owiniętych taśmą klejącą lub izolacyjną. Są tanie, bezpieczniejsze niż drewniane kołki i wytrzymują długo jeśli są owinięte porządną taśmą.

mgr_scout

to otuliny z pianki na rury nikt już nie używa? Tylko tej srebrnej, ta czerwona to słabawa jest  ;)

Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia
KNAKiŁ
KKK - Kelly Kettle Klan
CZUJ-DYM!
Jak mawia trener Piechniczek ,,Skończyła się szatnia – zaczęła się trawa."

RNL

zwiniętą w rulon gazetą można bardzo dotkliwie pobić. W kiciu to stosują.

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

Chytrus

Cytat: mgr_scout w 06-10-2009, 13:46:26

to otuliny z pianki na rury nikt już nie używa? Tylko tej srebrnej, ta czerwona to słabawa jest  ;)

no przeca My takimi Wibratorami się zabawiamy  :shy: :]
otulina piankowa, do środka jakaś szmata, a z zewnątrz taśma szara, monterska  :shades:
Blade Brothers Member

cienkun

Dziękuję panowie za podpowiedzi. Z pewnością przetestujemy, jak tylko będzie okazja.
Pozdrawiam.

No i przepraszam Lolę, że chciałem jej użyć jako atrapy.  ;)

.

warhead

Gazeta to zly wybor na atrape. Do 10 cm w miare ok pozniej zaczyna sie robic z tego niebezpieczna bron :D. Jak ktos niewierzy niech zwinie tygodnik w rulon i przypierdoli w drzewo :D.

pozdrawiam
----------------------
KFF - \"Knives For Fun\"
KSS - Knife Shadow System

kooniu

a tak przy okazji pamięta moze ktoś jak się składa gazetę zeby z niej sleepera zrobić? nie magazyn tylko taka duuza codzienną, próbowałem ostatnio i za cholerę mi nie idzie a ktoś  to dawno temu pokazywał (ps. moze być na priwa   ;))

" border="0

robię drogo ale za to bardzo chujowo ;)
Cytat: bataki
.... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...

Wosiu

Cytat: kooniu w 07-10-2009, 10:09:05

a tak przy okazji pamięta moze ktoś jak się składa gazetę zeby z niej sleepera zrobić? nie magazyn tylko taka duuza codzienną, próbowałem ostatnio i za cholerę mi nie idzie a ktoś  to dawno temu pokazywał (ps. moze być na priwa   ;))

Jeśli chodzi ci Kooniu o to, co kiedyś tłumaczył ktoś, komu w Szwecji pokazywał to były chilijski komandos, to to nie działało. Przynajmniej mi. Robiłem to dokładnie tak jak miało być i nic z tego. A teraz też nie pamiętam jak to było. Ale w razie czego możesz w gazetę zawinąć gazrurkę  :P

SMF spam blocked by CleanTalk