Reklama

Fobos

Zaczęty przez killrathi, 23-10-2009, 18:43:44

killrathi

Kuty z lemiesza, gruby na 3mm, długi na 16cm. Rękojeść to sucupira i przelotki mosiężne 6mm.

Fotka tylko poglądowa - mam nadzieję, że na zlocie Trollsky się zlituje i cyknie coś normalnego

ps.
taka niedopieszczona klinga to tylko efekt mojej radosnej twórczości fotograficznej  :( Na żywo wygląda normalnie.

Pitt

Rękojeść nieco anorektycznie wygląda. Jeśli masz jak i czym podaj, proszę, szerokość i grubość?

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Trollsky

fajny skinner

Cytat: killrathi w 23-10-2009, 18:43:44

Fotka tylko poglądowa - mam nadzieję, że na zlocie Trollsky się zlituje i cyknie coś normalnego

Nie nie kolego, to Ty bedziesz cykał, ja moze cos doradze w miedzyczasie :)
Rekojesc wydaje misie ciut za chuda ale klinga - super, jesli to ma 3 mm  a szerokie widze jest dosc  to bedzie fajnie kroiło, chlastało, skórowało itp :)
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

killrathi

Cytat: Pitt w 23-10-2009, 18:53:14

Rękojeść nieco anorektycznie wygląda. Jeśli masz jak i czym podaj, proszę, szerokość i grubość?

przy środkowym pinie ok 17mm x 17mm (oczywiście pi razy oko bo mierzone linijką :D)

edzia:
rękojeść z założenia miała być wąska, ale pękata, wbrew pozorom nieźle układa się w dłoni - fakt, podejrzewam, że w dłoni typu bochen chleba to raczej nie będzie wygodny

kezsel

Całkiem fajny maluch :D może dasz fotke w ręce? szkoda że mnie na zlocie nie będzie  :frown: tyle macania nożyków mnie minie :frown: Pozdrawiam

R.U.M.C.

Podobają mi się ogólne założenia projektowe. Linia szlifu poprowadzona precyzyjnie choć nie do końca wiem o co chodzi przy wyjściu. Rozmieszczenie przelotek ok choć przy ich szerokości rękojeść wydaje się za cienka. Temat bardzo rozwojowy. Chciałbym zobaczyć jeszcze kilka wariacji  na ten temat.

topek

Nozyk bardzo fajny 8D. Se macalem, to se wiem.
Teraz poprosze ten ksztalt ale z najszerszej obreczy [mam nadzieje ze dotargales to do domu] :D
I sprawa najwazniejsza - Nareszczie widze konkretny znaczek pod awatarem.

killrathi

zrobiłem kilka nowych fotek (mogą być?)

dwie_sety

mam jakieś takie nieodparte wrażenie że to łopatka ........... do tortu ;-)

killrathi

Cytat: dwie_sety w 25-10-2009, 11:39:13

mam jakieś takie nieodparte wrażenie że to łopatka ........... do tortu ;-)

no wiesz  :dodge: toć to narzędzie do obdzierania ze skóry/patroszenia/krojenia ociekającego posoką mięcha...
ale do tortu też się nada  8D

R.U.M.C.

Widać, że były małe warsztaty :) Nóż zdecydowanie zyskał w odbiorze.

killrathi

Cytat: R.U.M.C. w 25-10-2009, 16:12:23

Widać, że były małe warsztaty :) Nóż zdecydowanie zyskał w odbiorze.

ano się staram jak mogę... w tym tempie to za 10 lat będę robił znośne fotki :D

slawek-63

To będzie dobre miejsce na gratulacje z okazji przyznania młotka.

SMF spam blocked by CleanTalk