Reklama

Mission knives - spis forumowy

Zaczęty przez łuki, 10-12-2009, 16:18:58

łuki

Przyznawać się kto posiada i jakie noże firmy Mission . W miarę możliwości wrzucajcie fotki swoich egzemplarzy - przy okazji spisu powstanie wtedy fajna mini-galeria missionów  :)

U mnie aktualnie MPK 10 i MPK 12 oba plain z A2

edyta: ze względu na to że noży tej firmy za wiele na forum pewnie nie ma jeżeli miałeś nożyk mission i masz jakąś fajna fotkę/fotki to nie mam absolutnie nic przeciw temu abyś wpisał się w tym wątku :)

I jeszcze jedna , osobista prośba o zamieszczanie w tym wątku zdjęć w formie miniatur do powiększenia (gdyby ktoś nie wiedział jak tu jest instrukcja : http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,26742.msg28964.html#msg28964 ) .

Mario

A jak ktoś miał a nie ma to nie może ?

blady

Mam zębatą 10tkę z A2 8D We wolnej chwili fotę zapodam

Wypijmy za drzewa,co by długo rosły zanim zrobią nam z nich trumny...
Chcesz rozbawić Boga do łez? Opowiedz Mu o swoich planach.

3,14

Kolega Majkelito mial u nas missiona ale złamał sie:D w sumie to teraz ma dwa 8D

NIe posrednicze w kontaktach z Papsem:)
The Hawk Family Supplier

WIERZE W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WŁOZENIA:D

ROZBIERANIE SIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO PRAWDZIWA MĘSKA PRZYGODA!

Szymon602

Posiadam i używam MPK-S z A2, kawał świetnego noża idealnego w teren. (fotka później)

blady

Cytat: 3,14 w 11-12-2009, 11:57:26

Kolega Majkelito mial u nas missiona ale złamał sie:D w sumie to teraz ma dwa 8D

A ja to "Panie Kolego pier-lę" takie "cudowne" rozmnożenia moich zabaweczek :( Osobiście preferuję wejście w posiadanie drogą kupna a najchetniej prezentu! 8D ;> A znane są jakieś bliższe okoliczności tego tragicznego zdarzenia :question:

Wypijmy za drzewa,co by długo rosły zanim zrobią nam z nich trumny...
Chcesz rozbawić Boga do łez? Opowiedz Mu o swoich planach.

3,14

Mam nadzieję, że Majki się nie obrazi. Wrzucam fotke baaardzo zasłużonego noża, który wytrzymał setki rzutów i rewelacyjnie się w tej roli spisywał. Takie ostatnie pożegnanie świetnego noża :)

edit: pisał paps, z konta brata ; )
NIe posrednicze w kontaktach z Papsem:)
The Hawk Family Supplier

WIERZE W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WŁOZENIA:D

ROZBIERANIE SIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO PRAWDZIWA MĘSKA PRZYGODA!

jetron

Mam  MPKS 10 z A2 i MPK 12 z tytanu:

leugion

odgrzebię wątek, mam 2 sztuki MPK i MPK-S, oba z A2 i oba plain, szukam coś kolejnego do rodzinki bo uwielbiam te noże

Leugion

SMF spam blocked by CleanTalk