Reklama

Od Świętego Mikołaja

Zaczęty przez puchalsw, 26-12-2009, 12:38:41

puchalsw

Ano coś takiego znalazłem pod choinką. Rezultat spisku zawiązanego pomiędzy moja Ukochaną Śnieżynką, Kroko, i Świętym Mikołajem (ten ostatni spełnił najwyraźniej rolę kuriera).
Jeszcze się z nim oswajam, a ponieważ nie są mi znane dokładnie parametry stali i materiały, stosowny komentarz pozostawię Twórcy tego dzieła:

Wojtas
Przepraszam za brak ogonkow. Wersje systemu na laptopie mam z UK

kajtek

Śliczny.Nie lubię bolsterów ale w tej konfiguracji jestem na tak.Schludny i nie banalny projekt a przy tym w 100% użytkowy.Zazdroszczę :slini:

samotny łowca spławikow

Pillnitz

Elegancja w najczystszej postaci :heart:. Piękny jest :slini:, gratuluję i zazdroszczę :)...

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

PITdoggy

No to fajnego Mikołaja miałeś w tym roku, gratki... :slini:

Pies i nóż - najlepsi przyjaciele człowieka.

Ypoznan

Piękny, naprawdę piękny. Gratulacje. :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

kroko

Jam to,nie chwaląc się, uczynił :D.Stal to 4 mm D-2,bolstery z camela,okładki z barwionej i stabilizowanej własnoręcznie czeczoty topolowej,pochewka z 3 mm kruponu a reszty grzechów nie pamiętam.

Pitt

Jeden z ładniejszych PCK prezentowanych na naszym Forum.
Pochewka świetna.
Pytanie: czy tang w części rękojeści jest odchudzony wierceniem?

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

kroko

Cytat: Pitt w 31-12-2009, 13:43:27

Pytanie: czy tang w części rękojeści jest odchudzony wierceniem?

Oczywiście,środek ciężkości wypada na wskazującym palcu(chyba?).

gerard36856

niektorym t osie powodzi!!
a niektorym, to znow krawat skarpety i slodycze ....  moze za rok fortuna sie odwroci  :D

Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy.

puchalsw

By zapobiec dogadywaniu, że ja to tylko swoje noże "na salonach trzymam", i nie daję im popracować, poniżej fotografia z zeszłotygodniowego pobytu w Bieszczadach.
Aby oddać atmosferę panującą tego wieczoru, dodam, iż zdjęcie zostało zrobione w Dydiówce:

... daleko za Mucznem, tuż pod Ukraińską granicą, ogień wesoło trzaskał w piecu, buty suszyły się powieszone za sznurówki, myszy się pobudziły, a wino Bieszczady ciepło rozlewało w naszych duszach...

O smaku grzanek z boczkiem i owczym serem pieczonych na gorącej płycie paleniska nie wspomnę.
Po prostu Siekierezada

Wojtas

romasz

No i narobiłeś mi smaku ;>
Na taki nożyk też ;)

Doczu

Mnie dane było nawet potrzymać ten nożyk  8D
Zacny wielce i po tym "bacowaniu" zapragnąłem także wejść w posiadanie jakiegoś fajnego customika.
W tym egzemplarzu czeczota sprawia bardzo przyjemne wrażenia dotykowe.

puchalsw

O proszę! Cudowny Sprawca wyżej wspomnianych grzanek się odezwał.
Kroko: ja bym za same umiejętności kulinarne dał Doczu jakiś rabacik na Twoje cudeńka :-)
Pozdrawiam
Puchal

Wojtas

kroko

Cytat: puchalsw w 13-01-2010, 09:54:44

O proszę! Cudowny Sprawca wyżej wspomnianych grzanek się odezwał.
Kroko: ja bym za same umiejętności kulinarne dał Doczu jakiś rabacik na Twoje cudeńka :-)
Pozdrawiam
Puchal

Pomyślimy :D!

Doczu

Puchal to potrafi zagaić   :D
Ale zdecydowanie przecenia moje możliwości kulinarne  :shades:

SMF spam blocked by CleanTalk