Reklama

Gdzie w Szwecji F1 kupić?

Zaczęty przez edariusz, 10-01-2010, 11:38:43

edariusz

Witam!
Pytanie pewnie banalne, ale jak bym wiedział to bym nie zakładał tematu, także proszę bez unoszenia się :)
Mam kuzynkę, która pracuje w Szwecji. W kwietniu ma przylecieć do Polski i w związku z tym myślałem żeby poprosić o przywiezienie noża. Nie znam żadnego internetowego sklepu w szwecji, na stronie producenta nie doszukałeem sie żadnego sklepu.. No i czy uda się kupić w dobrej cenie.. bo jak ma kosztować z 400zł to wolę już nie kombinować tylko u nas kupić. Może ktoś coś polecić? A jeszcze jedno czy w samolocie nie będzie problemów z tym?

thrackan

Cytat: edariusz w 10-01-2010, 11:38:43

A jeszcze jedno czy w samolocie nie będzie problemów z tym?

Nie powinno, pod warunkiem, że nóż wyląduje w bagażu idącym hen w trzewia samolotu.

Danock

Cytat: edariusz w 10-01-2010, 11:38:43

Nie znam żadnego internetowego sklepu w szwecji, na stronie producenta nie doszukałeem sie żadnego sklepu..

http://www.fallkniven.com/
Piąta zakładka na górze; Swedish retailers.

"Knife is the best thing to enjoy nature with" - virtuovice
TeKlimaty
Sprzedam
instagram teklimaty

edariusz

o kurcze, że też do tego nie doszedłem  :dead: dzięki bardzo

RNL

zarówno w Norwegii jak i w Szwecji widziałem f1 w każdym sklepie turystycznym i wędkarskim, ale drożej niż kupowane online (lipiec 2009).

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

edariusz

raczej poprostu poproszę żeby zamówiła, choć szczerze to nie wiem czy za 2-3 miesiące będę dalej miał takie parcie na tego f1, tyle tych noży jest.. ino z monetą kiepsko ostatnio.

hades_29

tez o nim mysle u blondynow drogo w sklepach poszukaj w necie napewno znajdziesz taniej

nie jeżdzi szybciej niż twój anioł stróż potrafi latac ;)

SMF spam blocked by CleanTalk