Reklama

Zadra

Zaczęty przez topek, 27-01-2010, 09:55:57

topek

Mysle ze dosc niekonwencjonalny i prawdopodobnie kontrowersyjny :D
Klinga - 150/27/3,2mm [NC11LV]
Calosc - 274mm
Rekojesc - D2, mosiadz, przekladka z jedwabiu i klon cukrowy. osadzone na 11-cm trzpieniu
Trawione, polerowane, olejowane......... :)

paproch

Ładny i oryginalny. Mi się podoba.

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

Pavulon

Najs ,najs  8D wykonanie jak zwykle i to lusterko  :D
Szkoda że nie zakończyłeś dupki metalem  :cry:

Trollsky

ma w sobie sporo uroku. tego mu odmówic nie mozna :)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

Pillnitz

Nie wiem co tu o nim napisać :?... No podoba mi się po prostu :).

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

Siaj

dupka jakaś by się przydała moim zdaniem, ale ogólnie jest bardzo fajny, podoba mi się bardzo to połączenie stali z mosiądzem

Szlifierka kątowa Twoim najlepszym przyjacielem
•---/•/•••/•-••/••//•--•/---/-/•-•/•-/••-•/••/•••/--••//-/---//•--•/•-•/--••/•/-•-•/--••/-•--/-/•-/-•-•//--/•-/•••/--••//--••/•-//-••/••-/--••/---//•--/---/•-••/-•/•/--•/---//-•-•/--••/•-/•••/••-//

drazel

ou. poważna sprawa. niby gentleman, ale gdzies się tam kryje dusz łobuza.
tzn nie gdzieś tylko w tej awanturniczej klindze ;)

pecado

Kontrowersyjny? Ale w którym miejscu? ;>
Piękny jest, tylko to drewno mu coś zabiera... żeby choć heban był, to by go jakoś dopełniał kolorem, a tak wyszedł "leśny fajter" :?
Niemniej ustaliliśmy już w wątku obok, że o gustach się nie dyskutuje, pamiętam ;)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

michalwalc

Klinga podoba się najbardziej, garda śliczna, drewno tez fajne.
Czyli chciałbym taki.

R.U.M.C.

Wg mnie rzeczywiście może być odbierany kontrowersyjnie. Intuicyjnie spodziewałbym się rękojeści biegnącej zgodnie lukiem ostrza ale nie o to autorowi w tym projekcie pewnie chodziło.
To po prostu kolejny fajny nóż Darka daleki od ortodoksyjnego podejścia do standardów.

Kagemusha

Podoba mnie się, tantoidalny taki  :) tylko to wykończenie na lustro jakieś takie... mało taktyczne  ;)

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

kroko

Koło twoich prac nie można przejść obojętnie,bardzo ciekawy projekt,a wykonanie jak zwykle,na najwyższym poziomie.

riot

Projekt uznałbym za eklektyczny. Bardzo ciekawy efekt, świetne wykonanie.

kajtek

Mógłby wystąpić w jakiejś produkcji fantasy,ale żebym go chciał to nie.Po ludzku: podoba mi się wykonanie i projekt ale nie widzę zastosowania.Tak mieć dla mania to nie w moim stylu.

samotny łowca spławikow

Bona

Bardzo fajny, podoba mi się  :shades:

Miłego dnia i wszelkiego szczęścia życzę

topek

Dzieki za odwiedziny i przychylnosc :-*
Bardzo przyjemnie sie czyta takie opinie :)

Pillnitz

Bardzo przyjemnie się ogląda takie noże ;P

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

milord

Hola Topek - jednoosobowa fabryka nozy. Kiedy czas znajdujesz, by w takim tempie tak fajne noze robic? Ksztalt absolutnie nie w moim typie, ale bardzo dobra robote prezentujesz!  :D

Silurus

Nóż bardzo ciekawy.
Jednak uważam podobnie jak Pecado że nieco szlachetniejsze drewno przydałoby mu właściwego sznytu.
Jest ciut za ubogo...
Bo linia jak i wykończenie noża to klasa  :)

Trudno powiedzieć dlaczego, ale ofiara hipnotycznie urzekającego majestatu pustyni, kosmicznej pustki i martwej ciszy, tak głębokiej, że słychać własny oddech i bicie serca, nie ma innego wyboru: nie oprze się wyzwaniu i w poszukiwaniu absolutu dodającego życiu smaku, zawsze tam wróci.

Taipan

Straszny i śliczny zarazem, bardzo mnie się podoba.

SMF spam blocked by CleanTalk