Reklama

Inżynierski

Zaczęty przez chief, 22-02-2010, 13:11:51

chief

Dzisiaj dotarł nożyk od Yasia, który zamówiłem sobie w nagrodę za obronę pracy inżynierskiej :)
Projekt mój, wykonanie Yasiu, sponsor żona :D

Technikalia:
Stal: N690
Grubość: 3mm
Ostrze: 110mm
Rękojeść: czarne G10

Jak się trochę pobawię, to wrzucę jakieś wrażenia z użytkowania.

Trollsky

opłacało sie studiowac. Bynajmniej nie dla papiera ;)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

maba

Bardzo spoko. Gratki!

Tazz

Piękny użytkowy nożyk, bardzo mi się podoba rękojeść :) Fajną masz żonę tak poza tym. Moja połówka powiedziała, że też mi jakiś nożyk kupi jak będzie dobrze zarabiać ;P

... Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzach

milord

Gratulacje i dyplomu i nozy... i zony dobrej - kozik bardzo smaczny - dezajn udany i wynik równiez!

yetisize

Bardzo mi się podoba, piękna czyściutka linia bez zbędnych ozdobników, 100% noża w nożu, jestem na tk!
Gratuluję!

ekonovember

kwintesencja nożydła - byle nie na półkę :)

jeśli mogę mieć prośbę to zrób mu chrzest bojowy żeby złapał trochę zdrowych rys, przebarwień od krzesiwa i zawiniętych fragmentów KT ;-)

chief

Cytat: ekonovember w 22-02-2010, 16:07:55

kwintesencja nożydła - byle nie na półkę :)

jeśli mogę mieć prośbę to zrób mu chrzest bojowy żeby złapał trochę zdrowych rys, przebarwień od krzesiwa i zawiniętych fragmentów KT ;-)

O to akurat nie masz co się martwić. Poza tym, żeby był zawsze ostry, to niespecjalnie troszczę się o moje noże.
Wiem, że jeszcze trochę za zimno, ale właśnie skończyłem przecinanie gałęzi na mojej wisience :D
Poza tym pracuję jako mechanik okrętowy i jak to na morzu, na codzień jest mnóstwo cięcia linek, gumy, plastiku i klingieritu i tutaj mam nadzieję będzie się sprawdzał. A jak nie, to zaprojektuję i zamówię coś innego, oczywiście u Yasia :P

Nie mogłem się doczekać, żeby nim popracować :D

Obiekt do zjedzenia

2 minuty później

główny bohater "INŻ" ;)

Ypoznan

Świetny!
Duże gratulacje dla Jasia i Ciebie za projekt - niezwykle mi się podoba. :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

vrtel

Ostap

Ooo, w końcu sie doczekałeś, gratki Tomek. Mam nadzieje na pomacanie na jakims najblizszym spotkaniu  :)

HolsKnives

Zaje..sty jak wszystkie inne nożydła Yasia :D

Ataman

Cholera, wracam na studia  :slini:

Robię to co lubię i lubię to co robię.
https://biuro-partner.com/?rodo=ok

januszdziedzic53

Gratulacje! Teraz rób magisterkę,potem doktorat a czeka Cię wiele noży prezentów!!!

chief

W czerwcu rodzi mi się syn. Coś czuję, że to wielkie wydarzenie też trzeba będzie jakimś nożydłem uczcić :D

SMF spam blocked by CleanTalk