Reklama

Pimpek

Zaczęty przez kroko, 05-03-2010, 08:21:33

kroko

Zrobiłem coś dla siebie,jakoś tak folderki mi się pokończyły i nie za bardzo miałem co nosić,a swego czasu kupiłem taniego składaczka na śrubki(i nie wykorzystałem bo miał calowe),to dorobiłem mu nową klingę oraz okładki .zrobię mu pochewkę i będę miał nożyk 8D.Stal to kanapka z NC-6,blaszki niklowej i G-45,linery i bolstery są ze stali a okładki z stabilizowanej czeczoty topolowej.

Geriatryk

MAZOWIECKIE  TOWARZYSTWO  PRZYJACIÓŁ NOŻY
http://ntn.knives.pl/  NÓŻ TO NARZĘDZIE

Polak w demokracji źle się odnajduje. Jest tradycjonalistą i jak dwa X dziennie w pysk nie dostanie, to jest chory .... Cytat z klasyka.

porcelanowy

POwitoł
Rękojeści się nie tykam.
Za to głownia...  Piękna i w kształcie i materiale :)
Szczególnie na pierwszym zdjęciu. Trochę jak jakiś żywy zwierz :)

ordo

Jestem pod wrażeniem - klinga elegancka, czeczota ładna - weź na warsztat jakąś BM-kę z AXISem  ;>

Reality has a well known liberal bias

Ypoznan

Tej, no fajny jest. :D
Dziurki mi się ten tego nie podobają i pełna rękojeść byłaby akuratniejsza, ale co tam. Fajny jest. :D

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

Robin_L

A jakby w te dziurki wsadzić rubinki albo fiolki z trytem... :D

Wróć! To są sockety jak w Diablo II

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

topek

Podoba mnie sie :) Zwlaszcza klinga i czaczota :slini:

LUCYFER

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

przeszczep

Pikny Panie :) Ładna linia szlifu :)

Pitt

Doskonała proporcja krawędzi tnącej do długości głowni. Strider mógłby pobierać od Ciebie nauki (robienia prostych szlifów również). Gratulacje!!!

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Szymon602

Bardzo zgrabny nożyk, rękojeść świetna kolorystycznie  a głownia miodzio, pozdrawiam  :slini: