Reklama

Dorobienie okładzin

Zaczęty przez teston, 16-03-2010, 15:25:59

teston

Witam Kolegów, forum czytam od jakiegoś czasu a nawet zdążyłem już tu kupić 2 nożyki ale odzywam się po raz pierwszy. Właśnie bawię się świerzo nabytym Buckiem Vantage i tak sobie myślę, że fajnie byłoby go jakoś stuningować. Czy ktoś podjąłby się dorobienia okładzin z G10 ?

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

rotpin

Skoro chcesz G10 to musisz mieć Avida albo Selecta. IMO lepiej i znacznie taniej będzie go sprzedać i kupić wersję Pro.

teston

No właśnie mam wersję PRO. Niejasno się wyraziłem, myślałem poprostu o jakimś zinywidualizowaniu noża kolorem i profilem okładzin. Tak się też zastanawiam, na ile bezpieczne byłoby nawiercenie otworu pod linkę, wiertło kobaltowe raczej powinno sobie z tym poradzić.

T.

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

piotrbati

A czy nie lepszy fun byś miał gdybyś sam zrobił okładziny pod siebie?  :? Rozwiniesz się i manualnie i intelektualnie... nawet tworząc nowe bluzgi  ;>

Albo

:D Siemka teston . Czy Ty to Ty ?
ps. Zrób sobie sam . To nie takie trudne .

życie to sen , z którego budzisz się martwy .
--------------------------------------------------
noże , łyżki , whisky , miski , odaliski ....

piotrbati

Albo - jak ja Ci zazdroszczę Twoich okładzin okładzin http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,90706.msg605364.html#msg605364   8D
teston - poczytaj wątek zza powyższego linku - okładziny drewniane ale zasada ta sama  :D

teston

Albo, ja to ja. Chyba że na polskich forach jest jeszcze jakiś inny Teston. Cóż, przyznaję że myśl o samodzielnym dorobieniu okładzin pojawiła się jako pierwsza tyle że zważywszy na 2 lewe ręce efekt może być daleki od oczekiwnego. Niemniej coś tam już kiedyś sobie dorobiłem z micarty:

Pozdrawiam
TomeK (Teston)

SMF spam blocked by CleanTalk