Reklama

Ontario RAT3 zimowy spacer.

Zaczęty przez pawlaczyskis, 17-03-2010, 14:56:53

pawlaczyskis

Mój nóż z moim butem na zdjęciu wykonanym przez mojego znajomego ;)
Czekam na Wasze opinie ;) Może w przyszłości coś jeszcze zrobię...

Cytat: gruby69
Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Po prostu ma się ochotę kupienia scyzoryka i już. [...] Np. niektórzy chcą zostać księżmi i też nie potrafią tego wyjaśnić. Tu po prostu jest takie przyciąganie, które prędzej czy później Ciebie także dopadnie [...]

dekonstruktor

Fajny pomysł na kadr, mnie się bardzo podoba, chociaż pantofla można by nie ucinać ;) Kolorystycznie też ładnie stonowane.

Whisky and women got my money, blues and devil got my soul...

PITdoggy

Pomysł nieco inny niż te często się pojawiające i za to plus.
Pod względem technicznym to już nie tak dobrze raczej...
Z uwag laika- czubek buta nie mieści się w kadrze, a powinien.

Dekonstruktor widzę ma podobne wnioski :)

Pies i nóż - najlepsi przyjaciele człowieka.

KamilD

Witam,
Pomysł dobry, nóż boski, też mam trójkę, ale z 1095  :D

Stn

a po grzyba ten czubek - jeszcze mocniej bym go zaciął
jest klimat - jest fotka :)

Pecado: Nóż nie penis - nie musi być wyprężony, żeby dobrze wyglądać na zdjęciu.

PITdoggy

Cytat: Stn w 17-03-2010, 20:39:05

a po grzyba ten czubek - jeszcze mocniej bym go zaciął
jest klimat - jest fotka :)

dla mnie jeżeli już to połowy buta by nie musiało być  :) w takim przypadku byłoby lepiej, także gdyby but był cały to byłoby jak dla mnie fajniej. Właśnie to, że tylko takiego małego kawałka brakuje mi przeszkadza ;)
Pies i nóż - najlepsi przyjaciele człowieka.

pawlaczyskis

No ok :) Może i tak :D :P ALE! Tu nie chodzi o but :P

Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Po prostu ma się ochotę kupienia scyzoryka i już. [...] Np. niektórzy chcą zostać księżmi i też nie potrafią tego wyjaśnić. Tu po prostu jest takie przyciąganie, które prędzej czy później Ciebie także dopadnie [...]

jack

Trza być twardym landsknechtem a nie miętką ninją

Pele76

Fajna fotka! Inna, a co za tym idzie fajna! Nie byłoby tej nogi, to mielibyśmy kolejny zwykły kadr :D
Czy to było jedyne zdjęcie w sesji? a może jeszcze jakieś możesz wrzucić?

Najpiękniejszym uczuciem, jakie możemy przeżyć,
jest odczucie tajemnicy. To ono jest źródłem autentycznej
sztuki, prawdziwej nauki. Ten kto nigdy nie odczuł tej emocji,
kto tego nigdy nie spróbował, jest jak umarły. Jego oczy są zamknięte.

Albert Einstein

8,5/19

pawlaczyskis

Buuuu :cry: Przeszukałem kompa i przepadł gdzieś cały folder... Sprzątałem ostatnio na pulpicie i możliwe, że poleciały w kosmos. Sprawdzę jeszcze dzisiaj wieczorem na drugim kompie. Jak coś znajdę wartego pokazania to oczywiście wrzucę! Dzięki za pozytywne opinie! ;)

SMF spam blocked by CleanTalk