Reklama

Competition Series - PcStud Birthday Necks

Zaczęty przez cubix, 24-03-2010, 19:29:46

cubix

Nożyki na ukończeniu, jeszcze pochewki jutro - cyknę fotkę całości ;) Mam nadzieję, że właściciel będzie zadowolony  :shy:

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

TCT

Sympatyczny widok-taki zwarty szereg  ;)

TCT Leather

drazel

jak łapa niedźwiedzia. zajebiste nożyki

Szabas

Niby takie same, a jakże inne.. ;)
Fajnie wyszły Kiubi. Najbardziej podoba mi się ten gładki i skrajny, po prawej.

Są trochę jak rodzeństwo. Żal rozdzielać. :D

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

Ravatos

-Jestem czarnym krukiem twojego serca... Zapomniałeś o mnie, lecz ja nie zapomniałem o Tobie[...]Podejrzewam, ze będziemy już podróżować razem. Na zawsze[...] Jestem twoja złością i twoja nienawiścią. Mocą czynienia wszystkiego, czego tylko pragniesz. Zemstą na wrogach. Bezbrzeżna odwagą[...]

Kagemusha

Już prędzej z szarym GK, zdaje się...

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

wrath

HA! HA! ten arszenik był zatruty!

rambo

picie to jest życie, a nie zabawa, bo zabawa to kurwy i strawa!

mercano

Cytat: Szabas w 24-03-2010, 22:32:57

Są trochę jak rodzeństwo. Żal rozdzielać. :D

Chyba nikt ich nie będzie rozdzielał, bo mają jednego właściciela  :(, jak wynika z pierwszego postu.

cubix

Cytat: mercano w 25-03-2010, 15:12:02

Chyba nikt ich nie będzie rozdzielał, bo mają jednego właściciela  :(, jak wynika z pierwszego postu.

Z tego co wiem właściciel będzie rozdawał ;) Jeden zostaje u niego :) Pokrycia nie ma, są piaskowane a potem lekko wykąpane w kamykach - stąd "ryski" :) Ale jeszcze długo będę dopracowywał tą "technologię"...

Vick

Fajne !
Środkowy najładniejszy, ten w "kratery"  :-*

Ypoznan

Podobają mi się najbardziej ze wszystkich Twoich noży. :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

maba

cubix

Wielkie dzięki za ciepłe słowa :) Nożyki gotowe do wysyłki, dorobiłem jeszcze tytanowe tulejki na końce paracordu anodowane na złoto i niebiesko:

przeszczep

Kagemusha

:kopara:

Cubix, rozpier...łeś mnie tym zestawem całkowicie! Noże, pochewki, walizeczka nawet tytanowe-kurde-tulejki na paracord  :kopara:
Po prostu pierwsza klasa... nic, tylko podziwiać...
Tak trzymaj, idziesz w dobrym kierunku jeżeli chodzi o dopieszczenie wszystkich detali, nie tylko noży ale i oprawy  :)

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

romasz

SMF spam blocked by CleanTalk