Reklama

Drugie wcielenie

Zaczęty przez Redux, 26-03-2010, 14:48:24

Redux

Witam wszystkich.Pisałem już w innym dziale żaląc się że złamał mi się świeżo kupiony Ka-bar short heavy bowie,złamał się w 12,3cm grzbietu i 6,5cm kt.Tak w poprzek.Chcem go wskrzesić na coś mniejszego zdjołem więc rękojesc tang ma17mm w najgrubszym miejscu.Chcem odciąć ,pozbyć się kawałka głowni i nie wiem czy używać do tego szlifierki kątowej i pilnika ,czy tylko brzeszczota.Długość tangu to 13cm i gr6mm i myśle nad oplotem z paracordu nie wiem czy dobrze myśle i czy go skracac.O produkcji tak naprawde wiem tyle co widziałem w necie i mam tylko pękniętą szlifierke kąt. i dwa pilniki bez imadła.Są szanse żebym coś wymodził ? Prosze o pomoc.Czuje że ten kawałek stali chce jeszcze służyc i woła o pomoc.
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Pozdrawia Bącki.

killrathi

wrzuć fotki - coś się poradzi :)

Redux

Wrzuce tylko baterie podładuje i będe próbował to zrobić.

piotrbati

Iglaki diamentowe w Nomi sa za 20zl, sciski stolarskie za kilka zet w marketach. Jak nóż woła o pomoc to gdy poczuje ze zaczynasz mu pomagać, cierpliwie wyczeka do końca  ;P

Redux

Redux

Redux

piotrbati

Zdjecie na fotosik. Tu wklej link

Redux

Nie wiem o co wogóle chodzi jutro kolega coś zrobi z tym. :(
Mam już fajny projekt ale nie ruszam bo się boje ze spiepsze,zdjęcia nie długo będa.  8D

Redux

sztajmes

I dalej nic, zadnych zdjec
A co ty z nim robiles ze sie zlamal ??
Ja mam tego wiekszego Kabara 9 calowego i wyglada na noz nie do za....bania.
Pod warunkiem ze nie probujemy nim podnosic samochodow:)

sztajmes

EDIT
Zakladam ze rzucales .................... heheh

Coraz czesciej sie zastanawiam, kto pilnuje tych ktorzy pilnuja ?
Nic sie nie martw, jutro bedzie gorzej.

Redux

Nic z takich rzeczy,batonowałem w mrozie i dlatego chyba.

sztajmes

Cytat: boncki w 27-03-2010, 22:46:01

Nic z takich rzeczy,batonowałem w mrozie i dlatego chyba.

Nie jestem fachowcem w tym temacie, ale juz Stalingrad pokazal ze stal zachowuje sie bardzo dziwnie w niskich
temperaturach przy intensywnym obciazeniu  :D
Moze i ty miales pecha.
sztajmes

Redux

nie wiem jak te zdjęcia się montuje i nikt nie jest w stanie pomóc,ale juz podjołem działania i coś tam idzie powoli.Mam pytanko-tam gdzie ma być kt bliżej sztychu jest 4,5mm trza zeszlifować ,mogę pomóc sobie zwykłą szlifierką kątowa a póżniej pilnikiem żaby zedrzeć to rozhartowane?(cały szlif w tym miejscu-pełny płaski)

brony_

Tak, zapytam - o reklamowaniu noża nie myślałeś  ;> :question:

K O Ł O B R Z E G   ---> www.rezydencja.fajnewczasy.com

porcelanowy

POwitoł
@boncki: podeślij mi fotki na mejla (w profilu jest) - wrzucę na imadża i zedytuję ten post razem z nimi.
Ciekaw jestem, jak wygląda blank pod rękojeścią :)

Redux

Pisze że nie da się tego pliku przesłać pocztą elektroniczną.A tak poza tym praktycznie to ja nic nie robie na kompie tylko czytam i oglądam co w necie :special: :P

Dzwoniłem do sklepu ale nie uwzględniął reklamy bo drugą cześć zgubiłem gdzieś w śniegu.

andre31

A świstak zawija...i zawija... 8D

Pikutek forever...:)

Redux

Jaki kurwa świstak?

sztajmes

Kultowy juz   zwierzaczek  :)

sztajmes

SMF spam blocked by CleanTalk