Reklama

jak to połączyć

Zaczęty przez pawlacz, 01-04-2010, 15:10:11

pawlacz

Witam... problem na podloze psychologiczne :?... otoz zmagam sie z polaczeniem tego co stare z tym co nowe... moja siostra poprosila mnie o nozyk... taki 2 w jednym... rekojesc jak w falkliwenie, a ostrze jak w bowie... i kurde normalnie mnie to meczy bo nie specjalnie mi sie podoba to polaczenie... ale zyczenie ma byc spelnione... na razie nabazgrolilem cos takiego.... wszelkie poprawki mile widziane...

przeszczep

Na razie to nie ma tu nic z bowie :P
Coś ci mogę podpowiedzieć ale dopiero w łikend bo czasu niet ;)

pawlacz

wojtekn

NIE ROBIE NOZY NA ZAMÓWIENIE
koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy[pecado]
Cytat: Dagorn w 10-05-2006, 08:55:16
Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!

pawlacz

dzieki ciulkwens... bardzo mi sie podoba...moje wychodzily takie nijakie:P

wojtekn

spoks
bierz i korzystaj ;)
tylko poka co wyszlo !

koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy[pecado]
Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!

przeszczep

A gdzie tu rękojesć falknivena i ostrze bowie? :P
Przeca od razu widać, że to jeden z noży Ciula :P

pawlacz

ja miałem ten problem że przy długości ostrza 14-16 cm ciężko było zachować proporcje ostrza bowiego w stosunku do rękojeści fala...
kilka chwil przed kompem i takie cos wyszlo

wojtekn

pawlacz

tylko czy falszywka nie bedzie za nisko.... grubosc nozydla 4mm

wojtekn

pewnie musztarda po obiedzie ale pozwolilem sobie zainspirowac sie twoim projektem

Uploaded with ImageShack.us

co myslisz?

pawlacz

zadziorny to on bedzie.... ja  swoje mam nadzieje pokazac w tym tygodniu:)

SMF spam blocked by CleanTalk