Reklama

Hiszpański nóż. grawerowanie (Florid stylu wiktoriańskim)

Zaczęty przez Montejano, 07-04-2010, 13:55:07

Montejano

Witam Przyjaciele:

Nie sądziłem, pokaż więcej zdjęć i kilka dni odpoczynku. Ale skończyłem to wydrukować i jestem pokazano na forum. Biorę to forum aby pokazać znajomym. Dziękuję.

Oto kolejny utwór nagrany Nuño.
Jest to różni się od poprzedniego modelu w swojej kolekcji, coś mniejszego niż inni, ale duże (39 cm otwarte).

Projekt jest bardzo ładne i efekt wizualny na rękach, jest bardzo piękna. . W końcu się do mojej kolekcji.

Jest to mieszanka płaskorzeźba i wysokiej ulgi w tym samym pomieszczeniu, projektowanie Florid wiktoriańskiej (Queen Victoria) tworzy bardzo gładką i jasnymi obszarami lustro (bas) z wysokiej ulgi obszarach. Jak powiedziałem w ręce, to inna sprawa, chociaż zdjęcia są wystarczająco dobre, aby zorientować.

Cieszyć się, że ... znajomymi.

Montejano
------------------

Scattergun

I like what I like 'cause I like it.

PrzemoBK

kroko

O mamo! :kopara:Po prostu brakuje mi słów,JESTEŚ WIELKI.

Ypoznan

Wspaniałe detale, dokładność wykonania powalająca i oczywiście piękny wzór! Cudowne.

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

Montejano

Swatch

Słord

... But he was killed by a man with a switchblade knife
For 43 dollars my friend lost his life ...

Montejano

androfag

Montejano

kooniu

kurcze pojechal po bandzie .. 8D :slini: rozumiem że taka nawajkę sobie Jasiu zamawiasz ?  ;P

" border="0

robię drogo ale za to bardzo chujowo ;)
Cytat: bataki
.... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...

androfag

Ypoznan

Cytat: kooniu

rozumiem że taka nawajkę sobie Jasiu zamawiasz ?  ;P

NIe stać mnie...  :cry:
Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

Montejano

kooniu

Cytat: Montejano w 10-04-2010, 09:44:26

Cześć
Nie rozumiem ostatniej wiadomości   :cry:

to taki nasz żart  :D  wiem że Ypoznan planuje kupić nawaję więc zapytałem czy to tą a on odpowiedział ze jednak poszuka tańszej ;)
" border="0

robię drogo ale za to bardzo chujowo ;)
Cytat: bataki
.... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...

Ypoznan

Cytat: Montejano

Cześć
Nie rozumiem ostatniej wiadomości   :cry:

To nic złego Antonio. To raczej uznanie dla wysokiej jakości Twojej pracy. :)
Trudno to wytłumaczyć nie znając hiszpańskiego. :)

Estas palabras no significan nada malo. Esta frase puede significar mucho, todo depende de cómo lo hablan. Y en qué contexto. En este caso, un nivel bastante alto de reconocimiento por su trabajo. Es tan bueno que tiene un montón de gastos. Es difícil de explicar. :)

SMF spam blocked by CleanTalk