Reklama

Green onion

Zaczęty przez leszczy, 02-05-2010, 15:28:20

leszczy

Witam,

taki nożyk wczoraj ukończyłem z m2, semitronu i żółto-zielonych przekładek - stąd ta cebulka, piny oczywiście węglowe ;)

Wymiary:

Całość 170mm
Rękojeść 95mm
KT 70mm

Kiedyś nieopatrznie chlapnąłem, że M2 się tak szybko i łatwo satynuje, wycofuje się już po raz kolejny z tego stwierdzenia ;P

Pozdrawiam leszczy :*

porcelanowy

POwitoł
Lubię jedno słowo(*), które chyba pasuje do tego noża: najniebezśmieszniejszy :D
Linia klingi z fałszywką, rękojeść przypominająca najtaktyczniejsze noże na świecie ;) a całość wywołała wielki banan na moje twarzy :D
Super jest
(*)dobra, sam je wymyśliłem... ;)

Kagemusha

Sympatyczny nożyk, jak dla mnie fear factor na poziomie ujemnym (no, może zerowym, ujemny by był, jakby było drewienko na rękojeści)... Ładna, czysta robota  :grin:

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

Robin_L

REWELKA! Z wyjątkiem przelotowych pinów to jest świetny. Przekładki świecą w ciemności?

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

PrzemoBK

Bardzo fajny nożyk  :D. Piny przelotowe mi też trochę nie pasują, ale za to przekładki są super  :).
A w co go ubierzesz?

leszczy

Robinie, nie pomyślałem, że można by zrobić GITD... Ehh może następnym razem ;P

Co do "opakowania" to będę coś kombinował, ale to pewnie dopiero w następny weekend ;)

Trollsky

Jasiek mówił ze jesteś zacnym leszczem warsztatowym, tylko czekać kiedy  uczeń pokona mistrza  :shades:

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

simon

ale słodziak ;)
fajowy  8D

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

Robin_L

Cytat: simon w 03-05-2010, 06:27:40

ale słodziak ;)
fajowy  8D

a jakie fajne noże robi-nie przypuszczasz nawet:D

leszczu-to ja tego biorę jako odpad a Ty robisz następnego, tak?

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

Ypoznan

Zajebista głownia!

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

leszczy

Mam nadzieję ze sobie ja
na zywo zobaczysz, chyba
ze juz mnie nie lubisz i nie
bede mogl przyjsc ;P

ps
pisze z telefonu stad taki
dziwny format tekstu :)

milord

To ja troche pomarudze  ;P
Rekojesc ciekawa!!
Glownia zajebista!!  8D
Razem mi to tylko nie pasuje... przede wszystkim glownia to inny klimat i rekojesc inny.
Pin na tyle jakby sie obsunal...
...i mam osobisty problem z symetria,  dlatego przekladki róznego koloru mi nie podchodza.
Ogólnie nozyk fajny, a ja mam widocznie we lbie nasrane!?  ;P wiec sie, leszczy nie przejmuj moja opinia  ;)

Ypoznan

Cytat: leszczy

Mam nadzieję ze sobie ja
na zywo zobaczysz...

Jestem już dość posunięty w latach, mogę nie doczekać tej chwili...
Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

SMF spam blocked by CleanTalk