Reklama

ZT 0301 - pomoc w znalezieniu

Zaczęty przez count_martin3z, 03-05-2010, 09:36:59

count_martin3z

Witam,
Tak chodzę i szukam i ciężko mi znaleźć, bo pewnie nie znam wielu sklepów gdzie mogę kupić tego 'fajtera'. Szukałem też  na ebay.com ale jak wysyłają do Polski, to znów cena wysoka, zaś jak dobra cena, to nie wysyłają do Polski... GRYYY.
Jest w ogóle możliwość kupienia go poniżej 200$ (bez kosztów wysyłki, cła, VATu itp) w jakimś sprawdzonym sklepie za Wielką Wodą?

Dzięki za odp.

.

yetisize

Tu np.
http://cgi.ebay.pl/Zero-Tolerance-Strider-Onion-Green-Assisted-Knife-0301-/360258264611?cmd=ViewItem&pt=Collectible_Knives&hash=item53e110de23
236 z darmową wysyłką
Sprawdzony sprzedawca, sam od Niego kupowałem, paczkę miałem w domu w mniej niż tydzień  :D

Sprzedam:

Scyzoryk
iPhone

count_martin3z

Pisałem do niego akurat :)
Fakt, że w przypadku noża z otwartą aukcją, bo dopiero później się zorientowałem, że wystawia na Kup Teraz. Ile Cię wyszła przesyłka, cło itp? Jeśli można wiedzieć oczywiście

.

sowix

count_martin3z

Wiem, że tutaj jest dostępny, ale nie mam zamiaru wydawać prawie 1k zł :)

.

yetisize

Przesyłkę masz w cenie, cło (lub vat bo nie wiem co to było) 1 zł

Sprzedam:

Scyzoryk
iPhone

count_martin3z

Ale wysłali Ci jako prezent, zaniżyli wartość, czy po prostu miałeś szczęście na celnym, że nie wzięli Twojej przesyłki? Bo cena masakryczna za to wszystko... Jeszcze jedno. Też 0300 brałeś czy co innego?

.

yetisize

Kupowałem JYD composit'a, na kopercie był opisany jako prezent, ale wartość wpisali taką jak zapłaciłem czyli jakoś 70$.
Facet jest konkretny, nie będzie problemu żeby wpisał Ci niższą wartość.

Sprzedam:

Scyzoryk
iPhone

Kup w togo, jeszcze dzisiaj maja promocje 'tydzien bez vatu' i przesylka gratis powyzej 300 zeta. Wychodzi 20 zl taniej niz ta oferta z ebaya.

edit: ermm doczytaj czy ta promocja jest do dzisiaj wlacznie, czy moze juz sie skonczyla.... bo pewnosci nie mam

count_martin3z

Ojjojoj! Jak wszystko dojdzie do skutku, to będzie za takie pieniądze, że szkoda gadać! yetisize miałeś racje, że koleś do ugadania na wszystko :)

.

yetisize

Cieszę się jeżeli pomogłem  :D

Sprzedam:

Scyzoryk
iPhone

count_martin3z

Najlepsze jest to, że on sam cenę zaproponował :) Tylko podpytalem o szczegóły i heja :)

.

SMF spam blocked by CleanTalk