Reklama

soldier Majowo:)

Zaczęty przez reglass, 12-05-2010, 09:54:09

reglass

hej :)

Udało mi się zrobić wczoraj kilka zdjęć na szybko więc chciałem się podzielić moimi zdjęciami z wami :shy:
piszcie co wam się w nich nie podoba żebym na drugi raz mógł po prawić błędy.. Zapraszam do krytyki :shades:

1

2

3

4

Take care of your knife and it will take care of you ......."

"Obawiać trzeba się nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć."

Napoleon Bonaparte (1769-1821)

Teuril

Zdjęcia ładne, technicznie zapewne perfekcja (nie jestem znawcą ;)), ale dla mnie pierwsze 3 to takie, przy których się myśli: ,,o ładny scyzoryk'' i nic poza tym- trochę bez polotu.
Za to ostatnie Ogromnie mi się spodobało :D. Po prostu kapitalne. :)

Teu.

Apartamenty w Chorwacji -> PM.

reglass

fajnie że ci ostatnia wpadła w oko ;)

Dobra jeszcze dwie dorzucę.. i może się wezmę za zdjęcia do kalendarza.. w końcu :D Co do zdjęć może troszkę za jasne.. ale to już zabawy w PS trzeba odpowiednie wykonać i pod odpowiednie gusta;)

5

6

"Obawiać trzeba się nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć."

PrzemoBK

Czwóreczka, zdecydowanie jak dla mnie najlepsza  :D.

maba

Przyjemne, ale bierz się za kalendarzowe - jestem ciekaw co wymyślisz :D

reglass

Cytat: maba w 12-05-2010, 23:23:58

Przyjemne, ale bierz się za kalendarzowe - jestem ciekaw co wymyślisz :D

- szczerze też jestem ciekaw co wymyśle :shy: ale zawsze można użyć Asa z rękawa :shades:

SMF spam blocked by CleanTalk