Reklama

czy kupić? ile dać max.?? NÓŻ DAMAST STAL DAMASCEŃSKA - 31 cm

Zaczęty przez dawidov111, 16-05-2010, 11:34:32

dawidov111

yetisize

Świetny jest, na pewno warto licytować bo to rzadkość, jestem chwilowo bez kasy, ale śmiało z 600-800 zł bym za niego zapłacił

gerard36856

:rzyga:

filework??
100gramowy jelec? damast pewno z tych pakistanskich.

chlopaku zastanow sie!!

Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy.

MichaelD

Cytat: yetisize w 16-05-2010, 11:49:50

Świetny jest, na pewno warto licytować bo to rzadkość, jestem chwilowo bez kasy, ale śmiało z 600-800 zł bym za niego zapłacił

Chyba zartujesz ??  :special:

Ten Damast zostal wykuty prawdopodobnie w Indiach czy Pakistanie, stal tam uzyta zostala wybrana by ladnie sie zgrzewalo i ladny wzorek wychodzil. Krawedz tnaca bedzie jak plastelina. Krug kiedys nozyk takiego typu przerabial i  jak testowal twartosc,  (to jesli sie nie myle) to wychodzilo mu ponizej 50 HRC

Nie dal bym wiecej niz 50-70 PLN

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

elkrakerso

Wygląda na Pakistańczyka.
Jeśli się komuś podoba to se można kupić. Osobiście dałbym za niego max 50zł.

Mine is Strength... and Lust... and Power!

michalwalc

Wolałbym kupic dziecku cukierki za te 50zł niż wydac tyle na to dziadostwo :special:

yetisize

Eee tam przyczepiacie się.
Na pewno jest zajebiaszczy.
A w Pakistanie są najlepsi kowale na świecie.
I stale mają najlepsze.
Wiem bo na allegro pisali!
No
a i jeszcze o tej ikonce w pierwszym poście zapomniałem
:rotfl:

PrzemoBK

Nie tłumacz się złośliwcze  :rotfl:.

Nie kupuj tego noża, szkoda drobnych. 

WojaK

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

m.p.s.

Kiedyś na spotkaniu ktoś takiego strugał 710-tką, zdaję się że nie był hartowany ;)

zefir15

WojaK

wygląd a wytrzymałość i funkcjonalność to dwie różne rzeczy :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

dawidov111

zefir15

ani on ładny ani wytrzymały raczej, ja bym nie brał, chyba że go powiesić na ścianie np. obok jakiego dzika czy lejenia... coby gospodarz domu miał rekwizyt dla potwierdzenia swwoich opowieści z polowań...  :?

SMF spam blocked by CleanTalk