Reklama

Razor miniaturowe grawerowania.

Zaczęty przez Montejano, 21-05-2010, 18:45:58

Montejano

Ten nóż jest przez hiszpański rzemieślnik Alfredo Alvarez (Hiszpania), jest rzemieślnikiem z 91 lat. daj mi kilka dni temu dwie miniaturowe noże i powiedział, że przyjął jego dar z warunkiem, że będę tonąć nóż.

I moje słowo zachowali i nagrał swój nóż w kości słoniowej i srebra. Nóż posiada bardzo mały i wydruku jest trudne.
serdeczne pozdrowienie i pokazać kilka zdjęć.

dzięki

Antonio Montejano
-----------------------

ywojda

Wspaniałe maciupcie dzieła sztuki.

Gratuluje talentu.

Swatch

Świetnie że znowu pokazujesz swoje prace .Długo kazałeś czekać na nowe zdjęcia .Bajkowe wykonanie zdobienia ,wspaniała praca. :kopara:

WojaK

tak naprawde piękna robota dzieło sztuki  :slini:

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

kajtek

samotny łowca spławikow

PrzemoBK

Pillnitz

O ja pierdziu, jakie śliczne maleństwa! 8D
Ja chcę taki na szyję :cry: ...

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

kezsel

Niesamowite 8D szkoda że mi oczy siadają ;> masz wielki talent i sokole oczy :D

jabberwocky

Piękne. Po prostu piękne.

PS:Panowie, wysilcie się trochę pisząc zachwyty, tak żeby po translatorze wychodziło z tego coś zrozumiałego, bo znowu będzie lawina niezrozumienia...
-Is there anything worn under the kilt?
-No, nothing worn, everything in perfect working order!

piotrbati

cuchillo blanco (marfil) es increíblemente hermosa  :D

Montejano

Dzięki za słowa przyjaciół.

To rzemieślnik ma 91 lat. To była przyjemność to zrobić wygrawerowanym na miniatura tarczy.

Dzięki

Antonio

Ypoznan

Przepiękne malutkie nożyki i wspaniałe grawerowanie!
Cudowne maleństwa, bardzo mi się podobają. :)

Antonio.
Pan Alfredo Alvarez pochodzi z Asturii? Te nożyki to jak mi się wydaje Navajas de Taramundi (punta recta) albo Navajas Santalla. Prawda? :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

Montejano

Cytat: Ypoznan w 23-05-2010, 16:56:20

Przepiękne malutkie nożyki i wspaniałe grawerowanie!
Cudowne maleństwa, bardzo mi się podobają. :)

Antonio.
Pan Alfredo Alvarez pochodzi z Asturii? Te nożyki to jak mi się wydaje Navajas de Taramundi (punta recta) albo Navajas Santalla. Prawda? :)

--------------

Drogi przyjacielu:

Widzę, że znasz typu blade hiszpańskim.
Pan Alfredo Alvarez rodzi Santalla (bardzo małej powierzchni) w Asturias. Mimo, że obecnie przebywają lub zamieszkują w Aviles.

przytulić i dzięki.

Ypoznan

Cytat: Montejano

--------------

Widzę, że znasz typu blade hiszpańskim.

Ciągle się uczę. :)

Aún así el aprendizaje. :)

Cytat: Montejano

--------------

Pan Alfredo Alvarez rodzi Santalla (bardzo małej powierzchni) w Asturias. Mimo, że obecnie przebywają lub zamieszkują w Aviles.

Dziękuje za wyjaśnienie Antonio. :)

Gracias por su aclaración Antonio. :)

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

SMF spam blocked by CleanTalk