Reklama

Nienazwany

Zaczęty przez Siaj, 15-06-2010, 09:38:27

Siaj

Witam, oto następny mój wytwór.
Nożyk zrobiony z 4 mm NC11LV, na rękojeści wenge, przekładka ze skóry, garda z NC11LV i mosiądzu.
Długość całkowita 22 cm, klinga 11 cm. Pochewka nie woskowana, smarowana tylko tłuszczem.
Wybaczcie foty no ale po prostu nie potrafie :D

Uploaded with ImageShack.us

Szlifierka kątowa Twoim najlepszym przyjacielem
•---/•/•••/•-••/••//•--•/---/-/•-•/•-/••-•/••/•••/--••//-/---//•--•/•-•/--••/•/-•-•/--••/-•--/-/•-/-•-•//--/•-/•••/--••//--••/•-//-••/••-/--••/---//•--/---/•-••/-•/•/--•/---//-•-•/--••/•-/•••/••-//

Trollsky

to kółeczko z mosiadzu srednio mi tam pasuje a tak to nozyk jest bardzo uroczy.

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

killrathi

ładny smukły nóż, jedynie co to pierścionek z mosiądzu mi nie pasuje - zwłaszcza różnica w kształcie w stosunku do gardy.

Barni

nożyk super 8D ale jak wyżej ten mosiądz tam nie pasuje

"Kolejny przedmiot wprawia w lot, gwałtowny mojej ręki ruch na trajektori lotu ściana, a wciąż jest tyle do rozjebania"
---------
--------
Poroże jelenia z różą kupie!!!

porcelanowy

POwitoł
Z krążkiem mam podobnie jak Koledzy :)
A paskudnych zdjęć, przepraszam, nie wybaczę... :]
Kolejny twój nóż który mi się niezmiernie podoba.
Nie obruszaj się za to porównanie (bo maker zacny): ciekawe połączenie Czeburkova i ... jeszcze kogoś kogo nie mogę zlokalizować w pamięci :)

michalwalc

Ładny a pierścionek mi się podoba ;-)

Siaj

No wiem, ten mosiądz taki nieciekawy, może gdyby był trochę cieńszy lepiej by wyglądało

Cytat: porcelain w 15-06-2010, 10:13:24

Nie obruszaj się za to porównanie(...)

a gdzie tam :D

Szlifierka kątowa Twoim najlepszym przyjacielem
•---/•/•••/•-••/••//•--•/---/-/•-•/•-/••-•/••/•••/--••//-/---//•--•/•-•/--••/•/-•-•/--••/-•--/-/•-/-•-•//--/•-/•••/--••//--••/•-//-••/••-/--••/---//•--/---/•-••/-•/•/--•/---//-•-•/--••/•-/•••/••-//

PrzemoBK

Nie wybrzydzać panowie, bo to ładny nóż i jest MÓJ  :D.

paproch

Nożyk pozytywnie. W pochwie mi nie pasi odległość między liniami szwu i kolor nici. Zabejcowałbym pochewkę, żeby przyciemnić nici.

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

PrzemoBK

Cytat: paproch

Nożyk pozytywnie. W pochwie mi nie pasi odległość między liniami szwu i kolor nici. Zabejcowałbym pochewkę, żeby przyciemnić nici.

Się zrobi po kangurzemu (solidnie i paskudnie  :rotfl:).

kezsel

Cytat: killrathi w 15-06-2010, 09:43:09

ładny smukły nóż, jedynie co to pierścionek z mosiądzu mi nie pasuje - zwłaszcza różnica w kształcie w stosunku do gardy.

poza tym wszystko mi się podoba :D

joah

Bardzo przyjemny odbiór. Może ten złoty krążek bardziej jest kontrastowy niż w innych Twoich nożach (widziałem w paru to rozwiązanie), ale nie ma co wybrzydzać.
Gratki.

androfag

Uwagi jak wyżej (ale i tak ładny!)  :D

SMF spam blocked by CleanTalk