Reklama

Płonący motylek

Zaczęty przez ordo, 19-06-2010, 10:24:08

ordo

Nie widziałem przedtem, to wrzucam. Jak jest jakiś wątek do tego, to do przeniesienia.

http://www.youtube.com/watch?v=zumQhP0LnCU
Reality has a well known liberal bias

Rico

Kto śledzi filmiki o flipowaniu na youtube musiał to widzieć - jest to filmik użytkownika cuterlylover (obok azteckii i bitehandla aka dark vincent, jednego z najbardziej popularnych autorow tutoriali o balisongach) będący "wpisowym" do FATOC 2009 (Flipping Arena Tournament Of Champions 2009 , szczegóły na www.brokenbrains.us)
Cuterlylover ma podobny filmik z diodą przczepioną do jednej z rączek - jest równie efektowny bo dioda w czasie flipowania tworzy jednolite ciągłe smugi jak w warkoczu komety - tworzy to równie fajny efekt.

ed
pomyliłem lata FATOC-u - my bad ...

Al Capowned

Cholera, koleś ukradł mi pomysł :\ Myślałem kiedyś nad czymś takim, z tą różnicą żeby podpalić klingę, ale zawsze się bałem jak na to zareaguje kosa  :<

Cytat: Ricoisbored w 19-06-2010, 12:31:46

Cuterlylover ma podobny filmik z diodą przczepioną do jednej z rączek

Zarzuć, nad tym też się zastanawiałem, ale nigdy nie wpadłem na to gdzie by w takim wypadku zasilanie umieścić...

Rico

Cytat: Al Capowned w 20-06-2010, 15:18:18

Cholera, koleś ukradł mi pomysł :\ Myślałem kiedyś nad czymś takim, z tą różnicą żeby podpalić klingę, ale zawsze się bałem jak na to zareaguje kosa  :<

Zarzuć, nad tym też się zastanawiałem, ale nigdy nie wpadłem na to gdzie by w takim wypadku zasilanie umieścić...

Mówisz, masz ...  :grin: http://www.youtube.com/watch?v=c_AK2dOOv20
P.S. Al - swoją BM-kę 42 byś podpalił, raczej trudno to sobie wyobrazić  :? :D

ed
poprawiony link

Al Capowned

Cytat: Ricoisbored w 20-06-2010, 18:58:32

Mówisz, masz ...  :grin:

Łoo, dobrze że dał ostrzeżenie dla epileptyków. To przyśpieszone wyglądają nieźle, ale szczerze mówiąc liczyłem na coś więcej jak LED owiniętą izolacją. Nie mniej jednak mam już pewien asumpt, teraz tylko sesja, a potem...

Niechaj narodowie wżdy postronni znają
iż Polacy nie lamy
i też tricki znają!

Cytat: Ricoisbored w 20-06-2010, 18:58:32

P.S. Al - swoją BM-kę 42 byś podpalił, raczej trudno to sobie wyobrazić  :? :D

A kto tu mówił o czterdziestce dwójce? Na takie numery starczy Joker :]

Rico

Cytat: Al Capowned w 21-06-2010, 00:59:50

A kto tu mówił o czterdziestce dwójce? Na takie numery starczy Joker :]

Cuterlylover trick z diodą robi 42-ką (na filmiku wyraźnie widać sterczący spring latch), trick z płomykiem pewnie też ... (domyślam się, bo na filmiku nie widać tego dokładnie, jednak gościu miał już w sumie BM42 5-6 razy i 5-6 razy ją sprzedał/wymienił, także ten akurat motylek to nie jest dla niego święty gral czy coś takiego).

ed
interpunkcja, literówki ...

vniveri25

macie jakies pomysly na jakis srodek ktorym mozna posmarowac noz, cos latwopalnego ale gestego jak smar bo benzynka po pierwsze krotko sie pali na kosie a po drugie splywa na palce i troszke szczypie ;)

"Your knife is not a can opener, a screwdriver, a pry bar or hammer. There's a special rung in Hell reserved for people who abuse their knives this way."

jabberwocky

mydła dodaj benzynce :>

-Is there anything worn under the kilt?
-No, nothing worn, everything in perfect working order!

vniveri25

"Your knife is not a can opener, a screwdriver, a pry bar or hammer. There's a special rung in Hell reserved for people who abuse their knives this way."

jabberwocky

uwielbiam zapach mydła z benzyną o poranku.

vniveri25

Ale faktycznie da sie jakos to sensownei zrobic i nei uszkodzic noza?

mbieniek

Żelową podpałkę do grilla kup :)

m.

vniveri25

jabberwocky

żelowany spirytus, żelowana benzyna, jeden pies.

kali

Tja, zrób sobie napalm, oblej nim balka, podpal go i pochlap sobie tym ręce.

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

jabberwocky

żelowany spirytus jakoś znacząco lepszy?

kali

Nie wiem, napalm w każdym razie przykleja się do skóry, nie wiem czy tylko ten profi, czy paliwo zagęszczane mydłem, benzyną czy czymkolwiek innym też.

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

jabberwocky

Zżelowany spirytus dla odmiany też się przykleja. Ale milej pachnie, fakt.

SMF spam blocked by CleanTalk