Reklama

Pomoc w identyfikacji modelu noża MOD (blackhawk)

Zaczęty przez Kein, 25-06-2010, 17:13:31

Kein

Witam,
jestem nowy na forum. Udało mi się po okazyjnej cenie nabyć nóż MOD, z tym problem, że nie wiem co to za model. Na stronie producenta nie ma takiego modelu. Chciałbym poszperać troszkę w sieci na jego temat. Jest to jakaś seria dedykowana chyba wnioskuje to po czerwonym znaczku z napisem Fire Department, zresztą poniżej zamieszczam fotki. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

Fred

Chińska gówniana podróba a nie MOD.
Zresztą MOD jako firma już nie istnieje. Niektóre modele produkowane są obecnie przez Blackhawka.

Polemika z głupotą niepotrzebnie ją nobilituje - Stefan Kisielewski

WAR

Na pierwszy rzut oka wygląda jak Dieter CQD: http://www.knives.pl/www/artykuly/testy/mod_dieter_cqd_mark_i.html
ale ...
nie pamiętam aby któraś z wersji CQD miała taki flipper, zbrocze i takie oznaczenia na klindze  :? Jeśli ktoś widział taką wersję, niech mnie poprawi, ale obawiam się, że to "MOD" robiony w cieniu Wielkiego Muru :)
Fred był szybszy :)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Tazz

Niestety podróba okropna. Szkoda, że nie poszperałeś wcześniej po necie, bo różnice widać na pierwszy rzut oka, zwłaszcza tandetna rękojeść.

... Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzach

Mario

Kein

Łee a myślałem, że to okazja bo dałem za niego 30 zł ;] Podobno stal 440C ale ile w tym prawdy

Tazz

Prawdziwy MOD za 30zł to byłoby szczęście porównywalne z wygraną co najmniej 5 w lotka :)

... Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzach

RNL

M.O.D. w w tym przypadku to Master Of Disaster

;) współczuję

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

rangy67

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

SMF spam blocked by CleanTalk