Reklama

tygrysek

Zaczęty przez Yahoo, 10-07-2010, 12:48:45

Yahoo

stak n695, 4mm, hartowana na 60 z wymrożeniem

cały 205mm, kt 95mm

g10 i cf piny

Focisze

Jas
"knife makers don't make mistakes, they make smaller knives"

kezsel

Bardzo efektowna rękojeść 8D nożyk sprawia wrażenie użytecznego :D

RNL

piękna rzecz, miałem okazję pomacać. Kwintesensja Jasiowości

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

dbuzer

ładne to g10 na rękojeści

PrzemoBK

Rękojeść (g10) jest super  :D. Cały nożyk jest bardzo fajny  :).

albercik

Miałem w rękach! Z trudem powstrzymałem się aby go nie oblizać, taki jest apetyczny :D
Super nożyk!  :) 

zakuty

Macnąć, macnąć...
Bo z widoku bardzo pozytywnie się przedstawia, a poprzednie macania jasiowych sugerują że się nie zawiodę...

Paranoja w małych dawkach nie szkodzi zdrowiu. A wręcz jakby przeciwnie...

WojaK

no wygląda bardzo pozytywnie pochewka prosta i to jest właśnie w tym dobre bez zbędnych udogodnień głownia bardzo fajna a rękojeść ładna okładzina o ciekawym kształcie i wzorze :D pozdrawiam i czekam na więcej :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

u99

Nie zawiedziesz się Zakuty  :idea: też miałem okazję pomacać i muszę powiedzieć, że ślinka mi ciekła na widok tego snikersowego G10...  :slini:

zakuty

No właśnie tego "się obawiam" :D
Prosiłbym jeszcze nieśmiało o fotkę od grzbietu... Tam też jest taki miły dla dłoni, gruby nie-toxiczny fragment okładzin jak od spodu?

Paranoja w małych dawkach nie szkodzi zdrowiu. A wręcz jakby przeciwnie...

kamboras

Strasznie jestem ciekawy jak ten toxic "się trzyma"  :slini:

harufa

Miałam okazję pomacać jeden z Twoich noży i szczerze Ci powiem tego też bym chętnie zobacztła w realu...super nożydła robisz :slini:

"Mały człowieku
co wciąż gdzieś latasz
w ważnym pośpiechu
i w tarapatach
zwolnij zapomnij
zwolnij zapomnij stań"

SMF spam blocked by CleanTalk