Reklama

M-Tech Twist

Zaczęty przez ordo, 10-07-2010, 12:52:58

ordo

Cały czas jest spore zapotrzebowanie na budżetowe, ale przyzwoite balki, kiedy Blacha takie opisał, to pytania o nie pojawiały się jeszcze lata od napisania wątku ;)

M-Tech Twist to budżetowa propozycja, projekt Darrela Ralpha i to licencjonowany - rzecz warta zauważenia, bo w przeszłości nie było to regułą w tej firmie.

http://www.youtube.com/watch?v=GYn8jfKghjY

http://www.jerzeedevil.com/forums/showthread.php?t=77562

U nas nie widziałem o nim nic, a może kogoś zainteresuje.

Reality has a well known liberal bias

Dexameth

Cytat: ordo w 10-07-2010, 12:52:58

Cały czas jest spore zapotrzebowanie na budżetowe, ale przyzwoite balki

Prawda . Odkopię temat bo zastanawiam się nad kupnem tego chinola w celach utylitarnych , lubię pomachać od czasu do czasu - doskonałe mz ćwiczenie żeby łapska utrzymać w przyzwoitej formie.Ma ktoś może , używa? Napiszcie proszę o wrażeniach  :)

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

ordo

Sporo ich się pojawiło u nas ostatnio, tez liczę na więcej opinii.

To ja się powtórzę na dobry początek - projekt niezły (to mnie skusiło), wykonanie chińskie (śrubki nie budzą zaufania).
Przebija wynalazki z allegro wszelkie co to albo ledwo się nimi machać da albo rozlatują się w rękach.
Tak czy inaczej trzeba mieć torxa 6 pod reką i co jakiś czas skręcić trochę, kiedy luzy stają się za duże.

Nie mam dużego doświadczenia z motylkami, więc mam nadzieję, że wypowie się więcej osób.

Jak opinii nie pojawi się zbyt dużo to może wyślę Blaszanemu do recenzji przed sprzedażą jeśli nikomu nie bedzie bardzo zależało na tym chińskim wynalazku ;)

Merlyn89

czy można kupić ten nóż w polsce ? na jakiś polski www ?

yetisize

Na bazarku gdzieś ostatnio widziałem, poszukaj.

ordo

Ale kolega by chciał kolorowego jak recenzji z pierwszego posta.

Merlyn89

dokładnie tak kolorowego  :D

Dexameth

Nie było wyjścia , zanabyłem  :D

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

everlast1986

Merlyn89

to jak ma ktoś namiary do kolorowego twista ?

Yuzuy

Ma ktoś może namiary na jakąkolwiek "wersje" tego balka? Najlepiej za zł. Jak nie to jakąś stronę gdzie wysyłają do polski. Szukałem po necie i nie ma za bardzo.

barwne fotosy dolaczam dla potomnych:

Yuzuy

defalut, mógłbyś podać stronę z której kupiłeś tego balisonga? z góry dzięki

Robin_L

Cytat: everlast1986 w 07-07-2011, 20:39:01

mam i ja:)

Przeszedł do mnie. I niniejszym jest to mój pierwszy post w dziale balisongs :)

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

stary_scyzoryk

I ja stałem się właścicielem Twista od kolegi default Pierwszy dzień, kilkanaście minut zabawy i cały palec wskazujący pochlastany.  Wniosek: dokupić bazarowca za 5zł, stępić ostrze i nauczyć się najpierw podstaw

Jastrząb

ja tam zakleiłem izolacją kt, ale kto by sie z tym męczył, skoro można kupić bazarowca i stępić  ;P

Zakon Obrońców Świętej Victorii
Brat Smutny W Kołku Niebieskim Zadumany

Qatrach

Może ktoś napisać gdzie można kupić ten nożyk

zawada

Mam i Ja :rotfl:
Nie wiem po jaką cholerę mi on, ale +3 do charyzmy jest 8D

Bluźnierca

bazyl11986

Cytat: Qatrach w 31-10-2011, 15:26:24

Może ktoś napisać gdzie można kupić ten nożyk

Niedawno sprzedawał go kolega default, ale patrząc na jego wątek, to już mu się skończyły. Pogadaj z nim, może Ci sprowadzi :)

Na pohybel skurwysynom

Co posiadam i gdzie bywam

Lou_tzepher

Czy mnie jedynemu latch nie zapada gdy nóż jest otwarty?

"The only things you HAVE to know are how to make enough of a living to stay alive and how to get your taxes done. All the fun parts of life are optional."
Randall Munroe
ODCHUDZANIE SZUFLAD: http://forum.knives.pl/index.php/topic,154709.msg1450933.html#msg1450933

SMF spam blocked by CleanTalk