Reklama

beltAXE

Zaczęty przez MYDEL, 19-07-2010, 21:36:50

MYDEL

Jakiś czas temu stałem się posiadaczem mini siekierki od Pi. Mała, poręczna i w końcu doczekała się pochewki.  :shades:

a oto obiecane dla Pi fotki:

harufa

Super, też taką chcę!!!!
Możesz podać jakieś szczegóły?

"Mały człowieku
co wciąż gdzieś latasz
w ważnym pośpiechu
i w tarapatach
zwolnij zapomnij
zwolnij zapomnij stań"

WojaK

no naprawdę fajny sprzęt sam bym coś takiego ponosił za paskiem :D i nauczył się w końcu rzucać hawkiem :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Kagemusha

Fajna ta lightweightowa siekierka  :)
Pochewka pasuje do tec-lock'a?
na-pisz wię-cej! na-pisz wię-cej!  ;-)

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

3,14

ekstra pochewka! i ten oplocik fajnie pasuje :P tez sobie zrobie podobna siekeirke bo mimo ze jest mala to ma potencjał,no i fajnie lata:D

NIe posrednicze w kontaktach z Papsem:)
The Hawk Family Supplier

WIERZE W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WŁOZENIA:D

ROZBIERANIE SIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO PRAWDZIWA MĘSKA PRZYGODA!

MYDEL

Pochewka pasuje pod tekloka i molle lock.

Stal to (chyba  :shy: ) resor, ale skurczybyk tnie i rabie aż miło... na rękojeści G10 i oplot oczywiście z paracordu.

tenzin

Świetna jest!. Gratki!

tylko pozory nie mylą

PODAJ DALEJ: www.psy.centaurus.org.pl
Dziękuję.

harufa

Jak mała jest ta twoja mini, bo ze zdjęć nic nie wynika...
Powtarzam się, SUPER jest... :slini:

"Mały człowieku
co wciąż gdzieś latasz
w ważnym pośpiechu
i w tarapatach
zwolnij zapomnij
zwolnij zapomnij stań"

zagajnik

Harufa, czyżbyś zadawała kłam ogólnie damskim stwierdzeniom, że małe jest nic nie warte?  ;P

A co do siekierki....ma w sobie to ergonomiczne "coś", które w połączeniu z taktycznością zwartej konstrukcji czyni ją "wielkim" narzędziem. I także chciałbym coś takiego posiąść  :shades:

PZDR    Jacek

paps

Bardzo fajny beltaxe. Zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Wesoło rąbał topolowe galęzie i latał też całkiem przyjemnie. Oplot dodał mu uroku moim zdaniem. Pochewka świetna  :)

The Hawk Family Member

MYDEL

jeszcze kilka kiepskich fotek obrazujących wielkość  :grin:

porcelanowy

POwitoł
Odkąd zobaczyłem SinCity i taki toporek kuty z jednego kawałka w akcji łazi za mną takie małe zło :)
Nawet złamany resor z z młota przytargałem do domu :)
Fajne i fajne :D Mówicie, że dobrze lata? :)

paps

Lata specyficznie w porównaniu do hawków z drewnianym trzonkiem ale za to wbija się bardzo miło z fajnym dzwiękiem :) Mydel, sorry ale nie mogłem się powstrzymać przed małymi testami ;)

The Hawk Family Member

MYDEL

Cytat: paps w 21-07-2010, 12:26:44

Lata specyficznie w porównaniu do hawków z drewnianym trzonkiem ale za to wbija się bardzo miło z fajnym dzwiękiem :) Mydel, sorry ale nie mogłem się powstrzymać przed małymi testami ;)

no co ja mogę, testy musiała przejść... :/ ale najważniejsze, że jej nie popsuliście  :D

Kagemusha

Taki fajny kozik do masła  ;-)

http://www.demland.info/mnichu.html o, taki... wybaczcie luźne skojażenie  :shy:

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

Renifer

Sorry Kegemusha ale chyba nie kojarzę tak luźno jak ty i nie kumam o co Ci chodzi z tym linkiem, chyba że linki pomyliłeś...
A do rzeczy, nawet nie pytajcie się jak bardzo mi się podoba. Gdyby nie chroniczna dziura budżetowa i rower w serwisie (mój portfel już ma lęki i ucieka pod tapczan a odbieram dopiero jutro) to już bym molestował Pi...
Zajebiaszcza  :slini:

NINDŻA NIE MOŻE BYĆ MIĘNTKA!

Kagemusha

A takie skojażenie z siekierką, która pojawia się w ręku bohatera komiksu (ot choćby pierwsze 3 odcinki) i cały czas nazywana jest kozikiem do masła... jak zobaczyłem rozmiar tej siekierki (zdjęcie z ostrzem na dłoni) to niestety - MSPANC   ;P

niepotrzebujęsiekierki, niepotrzebujęsiekierki, niepotrzebujęsiekierki  :heart:

slice of life

3,14

potrzebujecie bo jest bardzo funkcjonalna :shades:

NIe posrednicze w kontaktach z Papsem:)
The Hawk Family Supplier

WIERZE W MIŁOSC OD PIERWSZEGO WŁOZENIA:D

ROZBIERANIE SIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO PRAWDZIWA MĘSKA PRZYGODA!

harufa

Cytat: zagajnik w 21-07-2010, 06:45:24

Harufa, czyżbyś zadawała kłam ogólnie damskim stwierdzeniom, że małe jest nic nie warte?  ;P

Nie słuchacie kobiet panowie  :D
Nie wielkość ale jakość jest ważna.
Zresztą czy zastanawialiście się dlaczego kobitki problem z parkowaniem?....mężczyźni zawsze im wmawiają że 15 cm to mniej więcej tyle ile ma palec wskazujący  :rotfl:
Cytat: 3,14 w 21-07-2010, 19:46:41

potrzebujecie bo jest bardzo funkcjonalna :shades:

Niestety masz rację, potrzebujemy...a drewno na opał porąbie?
"Mały człowieku
co wciąż gdzieś latasz
w ważnym pośpiechu
i w tarapatach
zwolnij zapomnij
zwolnij zapomnij stań"

zagajnik

Harufa....chyba się w Tobie zakochałem  ;P

Jak jeszcze załatwiasz opał....no ideał panowie, kurna IDEAŁ! Kobieta lubiąca noże i (sic!) siekierki. Nie pisz proszę, że kręcą Cię noże Microtecha bo przepadłem.... :shades: ;P

P.S.
Żeby wyjść z twarzą....15 cm to raczej palec najmniejszy (i to w komplecie u stopy), nie wskazujący!

PZDR    Jacek

SMF spam blocked by CleanTalk