Reklama

Zasady zakupu

Zaczęty przez zespół_kolba.pl, 21-07-2010, 13:45:52

zespół_kolba.pl

Cześć,

Oferty jak i pytania proszę kierować na adres mailowy [email protected] lub pod numerem telefonu :510 583 338.

Osoby kupujące lub pytające drogą elektroniczną są proszone o umieszczanie w temacie e-maila następujących danych według wzoru:
knives.pl / zamówienia lub pytanie / nick z forum.

:kosunia: :kosunia: :kosunia: Użytkownicy będący aktywni dłużej niż 1 miesiąc i posiadających 40 wypowiedzi na forum otrzymują rabat w wysokości 10% na produkty których Kolba.pl jest oficjalnym przedstawicielem
np: Benchmade, Fenix. :kosunia: :kosunia: :kosunia:

Uwaga :kosunia: :kosunia: :kosunia: Promocja nie dotyczy produktów koncesjonowanych oraz produktów które są już w promocji :kosunia: :kosunia: :kosunia:

Pozdrawiamy i zapraszamy,
Kolba.pl

Schtruntz

Cytat: zespół_kolba.pl w 21-07-2010, 13:45:52

Użytkownicy będący aktywni dłużej niż 1 miesiąc i posiadających 40 wypowiedzi na forum mają rabat w wysokości 10% na wszystkie produkty

Cześć,
minęło 3,5 roku od napisania powyższego postu  -  czy oferta rabatu dla knivesowców jest jeszcze aktualna?
jeżeli tak, to jak [od strony technicznej] go zrealizować ?
na stronie sklepu nie widzę takiej funkcji, poza okienkiem na "kupon rabatowy" czyli zapewne coś innego?

Desordem e Regresso

Mikko

A ja mam pytanie o rabat 23% na wybrane modele BM. Czy to jakiś automat ustala? Bo prawie połowa tych modeli jest w ogóle niedostępna. ;)

Marcinl76

Witam
Dołączam się do postu Schruntza, z tymże okres jaki minął już od postu to około 4 lat. Aktualna jest jeszcze ta promocja? Interesuje mnie BM 851 Barrage. Jaki byłby rabat na ten nóż  :question:
Pozdrawiam

:kosunia: :kosunia: :kosunia: Użytkownicy będący aktywni dłużej niż 1 miesiąc i posiadających 40 wypowiedzi na forum mają rabat w wysokości 10% na wszystkie produkty :kosunia: :kosunia: :kosunia:
Pozdrawiamy i zapraszamy,
Kolba.pl
Marcinl76

Mikko

Podejrzewam, że daliby info gdyby to uległo zmianie. Pisz na prywatną wiadomość do usera FRN po świętach.

Schtruntz

w lutym br. dostałem rabat bez problemu - zapłaciłem za Contego 90% wyjściowej ceny i jeszcze miałem wysyłkę za free, tak jak w przypadku wszystkich droższych fantów z "Kolby",
generalnie w tym sklepie ceny BM-ek niekiedy zbliżają się [po rabatach] do cen ze sklepów zaoceanicznych,

tak jak pisze Mikko: wysyłasz priwa do FRN-a i za niedługo masz paczkę z nożykiem

Desordem e Regresso

Marcinl76

Dziękuję za info!

Marcinl76

Usul

Czy wiadomo czy rabat jest dostępny ? Bo bym skorzystał..

Usul

Odpowiem sam sobie, żę tak - wystarczy napisać do Pana z pierwszej wiadomości i on zrobi dobrą ofertę  :D

spidster135

Jakby ktoś się zastanawiał czy na koniec 2017 dalej jest aktualna ta oferta -10% z 2010 to odpowiadam, że tak :P
Numer podany w pierwszym poście cały czas jest aktualny, mimo że się nie dodzwoniłem za pierwszym razem to po 5 minutach pan oddzwonił (niektórzy by olali i poczekali aż znów zadzwonię ;p). Rozmawiało się nawet lepiej niż tylko "normalnie", od razu bez problemu dostałem odpowiedź że zniżka aktualna i dostałem rabat, razem z darmową wysyłką. Kurier był dwa dni po zamówieniu (jakbym zadzwonił do południa to miałbym na następny dzień). Pięć dyszek zaoszczędzone, więc jak najbardziej polecam! ;)

Zdobycie kobiety jest jak smarowanie bułki masłem, można użyć karty kredytowej, ale znacznie prościej jest nożem.

Sesio

Cytat: spidster135 w 08-11-2017, 13:54:03

Jakby ktoś się zastanawiał czy na koniec 2017 dalej jest aktualna ta oferta -10% z 2010 to odpowiadam, że tak :P
Numer podany w pierwszym poście cały czas jest aktualny, mimo że się nie dodzwoniłem za pierwszym razem to po 5 minutach pan oddzwonił (niektórzy by olali i poczekali aż znów zadzwonię ;p). Rozmawiało się nawet lepiej niż tylko "normalnie", od razu bez problemu dostałem odpowiedź że zniżka aktualna i dostałem rabat, razem z darmową wysyłką. Kurier był dwa dni po zamówieniu (jakbym zadzwonił do południa to miałbym na następny dzień). Pięć dyszek zaoszczędzone, więc jak najbardziej polecam! ;)

Potwierdzam. Piszesz maila w/g poniższej instrukcji i pyk, jest :-) Zdzwoniłem się jeszcze z Maciejem Szczerkiem, wszystko wyjaśnił. Jest Oki :-)

Castillo

Ktoś wie czy adres mailowy podany w pierwszym poście jest aktualny? Wysłałem maila i póki co cisza. Nie wiem czy czekać na odpowiedź czy może adres jest już inny

https://www.instagram.com/_castillo1_/ - moje nożowe fotki

to mam/miałem/będę miał

"Życie jest jak kot wytaczający arbuza z jeziora" - Paulo Coelho

Mikko

Przy każdym nożu BM na Kolbie masz zakładkę "zapytaj o produkt'', a tam wyskoczy Ci buzia FRN'a i pole do wysłania wiadomości.

adamo_pna

Czy 10% zniżki dotyczy także broni palnej?:)

tomking

Odgrzeję bo czas leci... czy mamy jako forumowicze jakiś rabat w Kolba.pl?

Jeśli tak, to jaki i jak go realizujemy?

Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia.

dokanek

Mieszkasz widzę blisko. Wystarczy że idziesz do sklepu na zakupy i mówisz że jesteś z forum. Nic nie sprawdzają, rabaty naliczają. Jak jest on line nie wiem, bo jak coś to mam 5 km do kolby i zawsze kupuję na miejscu w sklepie. Rabat 10 %

Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka

Mikko

Z reguły piszę do [email protected] i podaję nick, towar, Maciej wysyła dane do przelewu i prosi o adres do wysyłki. A jak masz blisko to nawet się nie zastanawiaj, masz przywilej zobaczenia modeli na żywo i wybrania ewentualnie najlepiej naostrzonego, z równymi szlifami itd Co w przypadku niektórych marek jest naprawdę istotne.