Reklama

Strider Knives SMF - Starlingear Company Knife 2010 Blade Show Collaboration

Zaczęty przez wojciecho1, 05-08-2010, 18:54:54

wojciecho1

moj nowy nabytek Strider SMF tylko 25 szt. na 2010 Blade Show  :D
z logo
,,Our Only Competition is Death"

graf

Najlepsze polskie noże do rzucania
http://grafknives.pl
Polub na FB
https://facebook.com/grafknives

elkrakerso

Mine is Strength... and Lust... and Power!

Renifer

Cytat: graf w 05-08-2010, 19:09:06

wersja Dolce&Gabbana kiedy będzie?

Wiesz co Graf ten to już się niewiele pewnie różni od domniemanej wersji D&G - ten logotyp/motto tworzące wzorek, mozaikę to zupełnie coś w tym stylu...
Mnie to raczej odpycha, festyn jakiś taki...

NINDŻA NIE MOŻE BYĆ MIĘNTKA!

cat

rybak

O co Wam chodzi, taki wiekszy William Henry...?

Jak sie podoba komus...

A BTW to ciekawe, jak tam frame :)

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

Jachu

jest taki wątek - "nasze nowe zabaweczki 2010"

Cytat: graf w 05-08-2010, 19:09:06

wersja Dolce&Gabbana kiedy będzie?

- faktycznie gdyby nie te czachy to pasuje do damskiej torebeczki :)

Taipan

wojciecho1

czy sie komus podoba czy nie to kazdego indywidualna sprawa , mnie sie podoba , chociaz nie do uzytku (przynajmiej ja nie bede uzywal ) to okaz poprostu kolekcjonerski ,do uzytkowania mam wiele innych nozy w tym striderow ,a jest fajnie zrobiony ,Starlingear jest to gosciu ktory nieraz wspolprajuce ze striderem i robia wlasnie tego typu noze, a specjalizuje sie w produkcji roznych  czaszek i to jest motywem na tych nozach

Mario

rangy67

Jest świetny i bardzo mi się podoba....gratulacje zdobyczy. :)

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

WojaK

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Mario

No co Ty. Toż to dodaje uroku.
Kurde, im bardziej mu się przyglądam tym bardziej mi się podoba.
Zajebista sztuka do kolekcji.

Esthan

kali

przeniesiemy do noży custom, co? taktyczności lub fajterstwa tu za grosz nie widzę ;)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

Mario

thorneb

Custom to  też w sumie nie jest ;)

Cytat: kali w 05-08-2010, 22:35:54

przeniesiemy do noży custom, co? taktyczności lub fajterstwa tu za grosz nie widzę ;)

WojaK

jak tam chcecie ale z normalnymi produkcyjniakami stridera to niema za dużo wspólnego zero taktyczności i fighterstwa w tym nożu :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

wojciecho1

i tu sie nie zgadzam ,bo jesli chcesz go uzyc jako noza taktycznego to dlaczego nie ,jest to normalny strider smf ,tak samo zrobiony ,tylko poprostu mi szkoda ,a umiescilem go w tym dziale bo uwazam ze zdjecia nie sa ladne, nie mialem czasu zrobic zreszta nigdy sie nie przywiazuje ,chcalem poprostu pokazac noz , i tak go traktuje jest to strider SMF!!! a to mowi za siebie (tylko troche upiekszony)

wojciecho1

chce tylko jeszcze dodac ze tak jak napisalem kazdy ma swoje poglady i tu sie zgadzam ze wszystkimi w 100% jednym sie cos podoba innym nie i to jest oczywiste ,nigdy tego nie negowalem ,ale stwierdzenie ze noz nie moze byc taktyczny bo ma na ostrzu czache i grafiti  to neguje , straider jako jeden z pierwszych zaczol robic rozne rzeczy na ostrzu, tygrysie pasy ,kamuflaz (pokazywalem zdjecie innego straidera smf ) i wiele podobnych i co te noze traca cos ze swej uzytkowosci nic ,mam tez pare microtechow,i tu wiekszosc sie nadaje do otwierania kopert i klikania a jednak uwielbiam te noze i one do ,,ciezkiego" uzytkowania sie nie nadaja(nie wszystkie modele) a ten tak, bo podkreslam jest to normalny SMF z ostrzem S30-V ,i tytanowym bolstelerem ,
a co Dolce&Gabbana to najlepiej napisz do Micka tu masz link do kontaktu  i spytaj   :D
http://www.striderknives.com/site/index.php?option=com_contact&Itemid=3

SMF spam blocked by CleanTalk