Reklama

Konkurs Kalendarzowy 2011. ZWYCIĘSKIE ZDJĘCIA!

Zaczęty przez maba, 14-08-2010, 20:50:04

maba

/OKŁADKA/

Pitt

/I TURA "POWIETRZE"/

1. zawile

2. Pitt

3. Mario

/II TURA "WODA"/

1. robal

2. Pitt

3. Pele76

/III TURA "OGIEŃ"/

1. PrzemoBK

2. michal_swir

3. PrzemoBK

/IV TURA "ZIEMIA"/

1. busmekanic

2. Pitt

3. pawlaczyskis

Kefas

harufa

Brak autorów zdjęć IV tury, czyżby nieznani? :D

"Mały człowieku
co wciąż gdzieś latasz
w ważnym pośpiechu
i w tarapatach
zwolnij zapomnij
zwolnij zapomnij stań"

maba

Cytat: harufa w 13-09-2010, 23:07:06

Brak autorów zdjęć IV tury, czyżby nieznani? :D

Niestety jeszcze nie - tzn. dwóch kojarzę, ale poczekam na oficjalne info i uzupełnię :)

nieustraszony

ŚWIETNE ZDJĘCIA PODOBA MI SIĘ 3. Mario 3. PrzemoBK 3. pawlaczyskis ŚWIETNA ROBOTA

Korrba

Zajrzałem do tego tematu, po otrzymaniu powiadomienia o możliwości zapisania się na kalendarz. Zajrzałem z nadzieją i... Zdjęcia jakościowo super, ale nie jestem zainteresowany kalendarzem w polowie leathermanowym, a w drugiej połowie victorinoxowo- kozikowym. Dobór tematyki zdjęć do kalendarza monotematyczny i bez sensu. Ale to moje zdanie.

''Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem'' Salvadore Dali

MSc04

Cytat: Korrba w 30-11-2010, 10:01:06

<CUT>nie jestem zainteresowany kalendarzem w polowie leathermanowym, a w drugiej połowie victorinoxowo- kozikowym. Dobór tematyki zdjęć do kalendarza monotematyczny i bez sensu. Ale to moje zdanie.

Co roku sa inne tematy przewodnie, a w tym byly to scyzoryki i toole, wiec czego sie spodziewales? Poza tym poza leathermanem i Victorinoxem sa bodaj Case'y ;)
"The belief in a supernatural source of evil is not necessary; men alone are quite capable of every wickedness." - Joseph Conrad

Korrba

Poprzednich edycji nie widziałem, nie interesowałem sie do tej pory tematami kalendarzowymi. Jeśli to tak planowo jest, to cofam posądzenie o monotematyczność i brak sensu  :? Ale nie zmienia to faktu, że nie jestem zainteresowany oglądaniem na ścianie przez pół roku kombinerek od Leathermana  :D 

''Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem'' Salvadore Dali

porcelanowy

Powitoł
Fajny, przyszłościowy temat dla ciebie :)
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,103614.0.html

Sam mam zgryz, kombinerkowy najfsowy czy ciemno/seikowy GMTku ;)  :D

pecado

Cytat: MSc04 w 30-11-2010, 11:58:04

Co roku sa inne tematy przewodnie, a w tym byly to scyzoryki i toole, wiec czego sie spodziewales? Poza tym poza leathermanem i Victorinoxem sa bodaj Case'y ;)

O, to ja coś przeoczyłem :]
Na 5 edycji kalendarza dwie były tematyczne... ;>

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

MSc04

Cytat: pecado w 01-12-2010, 23:08:39

O, to ja coś przeoczyłem :]
Na 5 edycji kalendarza dwie były tematyczne... ;>

Aj tam, aj tam, czepiasz sie ;P Chodzilo mi o to, ze taka tendencja byla w ostatnich latach. Poza tym jestem na forum dopiero 3 lata, wiec pieciu edycji nie moglem widziec ;)
"The belief in a supernatural source of evil is not necessary; men alone are quite capable of every wickedness." - Joseph Conrad

Chytrus

ja w tym roku chyba se daruję kalendarz  :shy: gdzieś mnie tematyka nie przekonuje, ale zdjęcia ładne

może w przyszłym roku będzie coś na kształt wątku "ostre fotki"  :grin: :grin: :grin:

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

Ucash

co to za scyzor tura 3 fota nr 3??? może ktos mnie oświecić?

PrzemoBK

Cytat: mulson

co to za scyzor tura 3 fota nr 3??? może ktos mnie oświecić?

Joker Marine (JKR257)

SMF spam blocked by CleanTalk