Reklama

PALDRON - come back

Zaczęty przez PALDRON, 15-08-2010, 16:12:28

PALDRON

Witajcie,

minęło pewnie już ze 2 lata od ostatnich moich "produktów" ale za namową przyjaciela wracam do tego "twardego" hobby. Nie ma to jak zrobić coś samemu i widzieć wynik pracy, taki namacalny.

Dlatego w ostatnim czasie wymyśliłem i zrealizowałem 4 nowe projekty.

Dziś zaczynam od najmniejszego z nich, który to projekt czuję, że będę chciał powtórzyć dla kilku przyjaciół.

miłego oglądania

Big dogs don't have to bark  

ag111ga

Bardzo fajny nozyk, podoba mi sie w nim wszystko  :slini:
Mozna poprosic o wiecej szczegolow?

WojaK

no bardzo fajny a może powielisz go dla trochę więcej niż kilku znajomych ?? :D gdyby jeszcze pod samym ostrzem była jeszcze jedna dziurka to może dałoby się jakiś oplot walnąć :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Kagemusha

Fajny. Trochę jak na mój gust zbyt kanciasty, ale fajny  ;)

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

Siper

Bardzo fajny neck  :slini:
Chcieć go mieć  ;P Pisz na priva ile TY za niego chcieć  8D

simon

PRZUJEMNY! Miło Cię widzieć znowu na pokładzie :D

Jestem żonaty 8D i mam syna!!!
Aambeld pokazał nóż (swój) ;P

ag111ga

Cytat

no bardzo fajny a może powielisz go dla trochę więcej niż kilku znajomych ??

Cytat: Siper w 15-08-2010, 18:04:02

Chcieć go mieć  ;P Pisz na priva ile TY za niego chcieć.

+1

Bona

Fajny, bardzo fajny  :D
Super, że znowu coś dłubiesz ;)
Ta dodatkowa dziurka do oplotu to dobry pomysł.
Poza tym optycznie odciąży ten fragment.

Miłego dnia i wszelkiego szczęścia życzę

PALDRON

Pomyślę i nad dziurką i nad większą ilością pazurka (mam też inny pomysł z tym związany).
Na razie to powoli zamierzam rozkręcać się z tematem. Sprzedaż? Jak tylko uporam się z tematem hartowania, gdyż na razie koszt 1 sztuki to 30-40 PLN, a do tego dochodzą koszty stali (D-2 lub NC6) itd. Do sprzedaży potrzebna jest sensowna i nie powalająca cena dlatego nadal jest to hobby...

cubix

Elegancko :) Wielki plus za ostre linie i ostry szlif :) Wklęsły czy płaski ? Jednostronny ?

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

PALDRON

Dziękuję.

zawsze lubiłem ostre linie tak jak np moje "starości":

ale pomalutku.

Ostatnio bardzo pociągają mnie łatwe do noszenia i schowania edc
stal to w tym pazurku to D2, poprzedni model z NC6 zaginął w hartowaniu ;(
grubość 4mm, szlif jednostronny płaski (jakoś takie mi się bardzo podobają ze względu na agresywność)

Siper

a jakbyś jeszcze w tym kształcie głowni, zrobił rączkę podobną do tego CRKT z uchem na końcu (pięknie mi leży w łapie  :slini:),
to byłby mój neck ideał.

SMF spam blocked by CleanTalk