Reklama

Lew Północy

Zaczęty przez Bródkes, 25-08-2010, 15:48:56

Bródkes

Witajcie  8D

To ostatni na tych wakacjach zrobiony.

Steel - NC6
rękojeść - poroże jelenia, skóra, kora brzozowa, skóra, poroże jelenia
klinga trawiona, rękojeść impregnowana poprzez wcieranie pokostu (Dzięki Krug  :))
dl. calkowita: 215
dł. glowni: 105
szer. glowni: 20

FAQ:

Dlaczego nie ma jelca/bolstera??

BO NIE I KONIEC.  :]

Pozdrawiam
Kamil

maba

O kurde, Kamil zaskakujesz z każdym nowym nożem 8D Oby tak dalej!

albercik

Ładna szczuka :)

Szacun Bródkes! Pełen szacun!

W. Irving

Czoł(gi)em  8D

przyznaj się Kamil - Ty te noże w fotoszopie robisz i nam wciskasz, że są "real"  :shy:

To taki żarcik miał być.

A na poważnie jestem pełen podziwu dla Ciebie tak młodego człowieka - rozwijaj talent. Warto.

Pzodrawiam
Tomek

wiem k...a wszystko... jako rzecze kosiarz ;>

(tu http://forum.knives.pl/index.php/topic,156717.msg1501352.html#msg1501352 )

Bródkes

Cytat: W. Irving w 25-08-2010, 15:55:27

przyznaj się Kamil - Ty te noże w fotoszopie robisz i nam wciskasz, że są "real"  :shy:

Nie mam photoshopa  ;P

j.smykowski

No niczego sobie.
Masz jeszcze kilka dni do 01.09. - spokojnie jeszcze 3 noże zrobisz :P

Tak trzymać.

Pozdrawiam, Kuba.

PrzemoBK

Ostro idziesz  :D, oby tak dalej  ;).

WojaK

świetne ostrze :D naprawdę mi się podoba ale rękojeść nie dla mnie nie gustuje w sztuce nożowej :D

W imieniu wytwórni filmowej "Wild Mountain"i"Wieczorek Expeditions Team" zapraszam do oglądania filmów i seriali o tematyce Survivalowej, Turystycznej i Ekspedycyjnej.
Wszystkie nasze filmy znajdziecie na www.wildmountain.republika.pl oraz www.extreme-survival.pl Posiadamy kanały na "FB" i "YT"

Kagemusha

Nabierasz waćpan tempa  8D tak trzymać, wiesz na co masz przeznaczać weekendy w roku szkolny, prawda?  ;>

slice of life
Obecne EDC: MT Scarab, Camillus CQB1, LM Surge, Olight i3 EOS, Victorinox Compact

Bródkes

Cytat: Kagemusha w 25-08-2010, 16:33:33

wiesz na co masz przeznaczać weekendy w roku szkolny, prawda?  ;>

Jasne  :)

Dzięki wszystkim za opinie  ;)

ag111ga

Cytat

BO NIE I KONIEC.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Bardzo dobra odpowiedz!
Fajne te noze Ci wychodza, mozna zauwazyc, ze wyrabiasz sobie wlasny styl. Troszke kanciaste (czasem moze za bardzo) i ta linia szlifu taka rozmyta, od razu widac, ze Twoje
Miejmy nadzieje, ze jakies dziewcze nie zawroci Ci w glowie na tyle, ze przestaniesz robic.  ;> Szkoda by bylo, bo masz chlopie talent!!!!

Bródkes

Cytat: ag111ga w 25-08-2010, 16:41:56

Fajne te noze Ci wychodza, mozna zauwazyc, ze wyrabiasz sobie wlasny styl. Troszke kanciaste (czasem moze za bardzo) i ta linia szlifu taka rozmyta, od razu widac, ze Twoje

nie, jeszcze stylu nie wyrobiłem  ;P Przechodzę od nessmuków do noży z dalekiej północy i szukam tego idealnego  ;P
Cytat: ag111ga w 25-08-2010, 16:41:56

Miejmy nadzieje, ze jakies dziewcze nie zawroci Ci w glowie na tyle, ze przestaniesz robic.  ;> Szkoda by bylo, bo masz chlopie talent!!!!

Jak coś, to narazie z wami zostaje   ;P

ag111ga

Wyrobiles sobie, wyrobiles i nawet o tym nie wiesz. To nie tak bardzo kwestia typu noza, jak sposobu wykonania/wykonczenia. Ja tam zawsze wiem, ze Twoj.  :D

Pavulon

Cholerka ..... jak ta młodzież ostro naciera  ;) i to jeszcze z niezłym skutkiem  :D

Kubek

cat

Rozwijasz się błyskawicznie. :) Uważaj na Chińczyków - mogą ci kraść kolejne projekty ;>

Trollsky

fajny, chociarz rekojesc mogla by byc smuklejsza :)

niezle napierasz, mam nadzieje ze szkoła pozwoli na nowe produkcje :)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

Pillnitz

Naprawdę fajne kosałki robisz. Skilla masz na poziomie, a czasu przed sobą kupę - jeśli Ci nie przejdzie (nie daj Boziu)
i będziesz kontynuował, to zaprawdę powiadam Ci - piękne rzeczy będą spod Twoich rąk wychodziły ;). Tak trzymać :kosunia:.

P.S.: Dość tego, k****... Zaklinam się w tym miejscu, że jak tylko dorwę jakieś stare pilniczysko - idę do garażu ;P.
* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

peppers1

Super Bródkes  świetne, klimatyczne nożydło  :slini: bardzo mi sie podoba

Pozdrawiam

Guciek

Ostrze mi się podoba, ale rękojeść jest moim zdaniem zbyt kanciasta. Uważam, że byłaby ładniejsza gdyby schodziła jednostajnym łukiem... i nie miała widocznego trzpienia i żywicy ;P

Cytat: Kubus Puchatek
Nie do konca wierze w Twoje, czy kogokolwiek tutaj istnienie. Net jest iluzja.
Cytat: Szabas
Nice, very kurwa nice. :D
W Polsce używamy polskich wyrazów!