Reklama

Folder IDEALNY

Zaczęty przez Skazy, 01-09-2010, 21:06:22

Skazy

Jak w temacie, kilka dni temu postanowiłem zadać sobie pytanie, czy jest jakiś folder, który moim zdaniem jest najfajniejszy i lepszego nie widziałem. Szukałem i jak na razie nie znalazłem nic, co byłoby na tyle dobre. Jak zostało juz powiedziane kiedys, ideał wśród noży nie istnieje, ale jakie są, waszym zdaniem, foldery najbliższe ideałowi? Fantastyczna ergonomia, świetna stal, nieludzka wytrzymałość, czy którykolwiek to posiada? Podajcie, proszę, waszym zdaniem, najlepsze foldery na rynku.

A jeśli podobny topic juz powstał, to niech ktoś da znać ;)

EDC: Vicek Recruit, SRM 710

przeszczep

Najlepszy jest ten który akurat masz ;)
Ja mam modyfikowanego pod siebie manixa, który dla mnie jest idealny :D

maba

Wątki podobne:

I polecam lekturkę >>> http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,94377.0.html ;-)

tap

to tak jakby zapytać jaki samochód jest idealny....    odpowiedź np. ferrari cośtam... ale weź takim przewieź kanapę, albo 3 tony żwiru....  analogicznie z idealnymi folderami... jednemu taki drugiemu siaki :)

AdamsKi

pokażcie mi folder idealny a królestwo i konia z rzędem, no i dorzucę żabę...znaczy tą...księżniczkę  ;P

– Na moim sihillu–warknął Zoltan, obnażając miecz–wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie.
– Więc to są te słynne tajne runy krasnoludów? Co głosi ten napis?
– ,,Na pohybel skurwysynom!"

Dexameth

Folder idealny istnieje . W naszej wyobraźni . Ja na ten przykład akurat teraz za idealny uważam ten ( chociaż go jeszcze nie mam  :rotfl: )

http://www.youtube.com/watch?v=nrzLfQzD2Bw
Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

apss

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

ag111ga

apss

sa i "lewe" wersje :)
ten jest idealny dla mnie, ... dla siebie sam znajdz idealny folder... choc nie mam nic przeciwko, by to byla Lochsa ;)

sprzedam  noze

Dziad z Lasu

Zmienić kołek w tej Lochsie i będzie chyba rzeczywiście idealna.
Edit: Chociaż nie. Upewniłem się co do jej wymiarów i zdecydowanie skróciłbym ją o jakieś 1/2 - 3/4 cala.

tap

a mnie sie ten kołek nie podoba i rzemyk jakiś taki nietaktyczny... daleko od ideału :P

Taipan

Dla mnie idealny jest Hinderer XM 18 z fliperem.

kosma

A podpisać foto to nie łaska ?? :P

edit: już mam

rangy67

Tak :D................ 8D Scott Cook Lochsa ,Sebenza Large chociaż inne też nie od macochy.Pohl Force H3 Alpha Two - Plain Edge zamówiłem może będzie ten najlepszy??? ;-) :shy: :D

.....i po sześciu dniach tworzenia Bóg usiadł by.....siódmego wymyślić Sebenze.

ptr

Taa, fajna ta Lochsa... Tylko czemu klinga jest z Sebenzy reg.? ;P

.

kali

Bo Lochsa powstała na bazie Sebenzy?

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

ptr

Aaa... To co innego :D

.

amper

Lochsa? Ble.
Śrubka jakaś taka co pewnie trzeba milion dolców za kluczyk dać ;)
I kołek z kerszoła zerżnięty.
Podróba panie, z chin pewnikiem ;)

;P
Dla mnie idealny folder to ten który akurat mam przy sobie.
Na dziś: ZT0500
KAI: FAQ | Recenzje

Nie ma mnie i nie wiem kiedy wrócę...

apss

moze nie na bazie, ale skoro Scott Cook byl pracownikiem Reeve, to pewnie troszke go Sebcia zainspirowala ;)
w kazdym razie stworzyl naprawde piekny noz, na ktory slinie sie  :slini: :slini: :slini: odkad go zobaczylem ...
szkoda, ze nie przyjmuje zamowien... nawet na maile nie odpowieda  :]

tu troszke mniej typowe - fotki ze strony Lunde :

http://lundestudio.com/scottcook.html

kluczyk jest w zestawie ;)

sprzedam  noze

kabaddon

Obawiam się że folder idealny to jednak ten który Ci się najbardziej podoba i kupisz go jako nóź pierwszy i pewnie nie ostatni, u mnie się sprawdziło i chyba to jednak Leek  ;>

Well Long Tall Sally she's built for speed, she's got everything that Uncle John need

SMF spam blocked by CleanTalk